vajinal akıntıdan gelen soğan kokusu bıktım yaaaaaa yardım lütfen

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar daha önce böyle vajinada soğan kokusu falan duymuştum, ama ilk defa bu hafta başıma geldi çok iğrenç bişey ilşki sırasında zevk suyum soğan gibi kokuyor
2 yıldır evliyim ilk defa oluyor böylebişey geçnlerde kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim idrar testinde bol lökosit görüldü antibiyotik yazdı doktor
antibiyotği kullanmaya başladıktan sonra vajinal kaşıntı ve beyaz kremsi akıntım başladı mantar oldum sanırım ama daha önce 3 5 kez mantar geçirdim böyle kokmuyordu yeşilsabun gibi kokuyordu

iltihapmı kokuyor acaba ?

birde 10 gün önce falan soğan kürü yapmıştım ondan olabilirmi bukoku of ya çözümü olan varmı mantariçin fitil kullanmaya başladım dün birde krem buarada antibiyotiği günde 2 kez dedi doktor ama ben günde birkez içiyorum böbreklerim ağrıyor diye sorun olurmu acaba çözümü olan arkadaşlar yardım lütfen hergün duş alan iç çamaşırımı sık sık değiştiren biriyim neden olduki böyle

ay benim akıntım da bu şekilde iğrenç kokuyor ve kremsi gibi rengide kremsi kıvamı da neden böle oldu anlamıyorum acaba havalar sıcak ondan mı :( her gün iç çamaşırı değişiyorum ama olmuyor geldikçe geliyor önceden de akıntı orunum vardı ama kıvamı su gibiydi rengide açıktı kokusu yoktu bu ay böle oldu bende anlamadım hamilelikte olabilir mi diyorum ama ne bilim ço kkokuyor tiksiniyorum resmen :50:

kendi açtıgım konuya kendim çözüm buldum arkadaşlaar dün bir yöntem buldum ondanmıdır bilmem koku geçti çok mutluyum 2 su bardak kadar civanperçemini çayını (otunu göz kararı ayraladım)2 su bardağı kaynar suya otu atıp demledim 10 dk
2 yemek kaşıgı karbonat ve 1 su bardağı üzümsirkesini 4 litre ılıksuyla karıştırdım oturma banyosu yaptım 20 dk falan oturdum suda sonra 20 dk sonra falan banyo yaptım mantar kremim vardı travocol onu sürdüm sabah mis gibi olmuştu

ay bende dr a gitmiştim idrar tahlili yapıldı ve idrarımda bol miktarda lokosit çıktı kızlar ondan da olabilirmiş bana şimdi fitil ve suda eritilip içilen bişey bakalım geçiçek mi benim sıcaklarda her yıl oluyor azıyor zaarr :52:

aynen bende bu dertden yakınıyorum. sabah kalktıgımda çamaşırımda bembeyaz bi sıvı oluo ve sogan gıbı kokuyo. ortalama 1 senedir boyle. doktora gıttım bana fıtıl verdı gonderdi ama gecmedi. bı dahada gıtmeye utandım. ne bileyım işte. ama cok sınır oluorum. aranızda gecen var mı?

aynen bende bu dertden yakınıyorum. sabah kalktıgımda çamaşırımda bembeyaz bi sıvı oluo ve sogan gıbı kokuyo. ortalama 1 senedir boyle. doktora gıttım bana fıtıl verdı gonderdi ama gecmedi. bı dahada gıtmeye utandım. ne bileyım işte. ama cok sınır oluorum. aranızda gecen var mı?

sabahtan beri sinirden ağlıyorum ne yaptıysam geçiremedim fitiler antibiyotikler elma yağları buhara oturmalar ama yok geçmiyor geçiren varsa lütfen söylesin

sabahtan beri sinirden ağlıyorum ne yaptıysam geçiremedim fitiler antibiyotikler elma yağları buhara oturmalar ama yok geçmiyor geçiren varsa lütfen söylesin

canım yumurtalık kistine baktırdınızmı hiç onun iltihaplanıp şişmesi ve sonunda patlası sonucuda böyle pis koku olabilir fazla cinsel ilişkiye girmekten yada ayakları üşütmekten veyada soğan gibi pastırma gbi agır kokan şeylerde yapabiliyor .bir çok nedeni var ben şimdi bi antibiyotik alıcam çünkü kasıklarıma agrı vuruyo belliki ayaktan üşütmüşüm çok sık banyo yapıncada oluyor.birde akşam fitil atarım .geçer inşallah azıcıkta gece uzak durursam bizimkinden çabuk iyileşir diye düşünyorum canım.hiç üzülmeye değmez bence bi kokan bizmiyiz erkeklerde kokuyo ölmedik onlara napalım buda bir rahatsızlık yani dimi?.allah korusun kalıcı bi rahatsızlık değil çok şükür geçici sonuçta
:40:

Back
X