Vajinal akıntıya çare :(

accounter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
688
635
208
Arkadaşlar hamileliğin başından beri mantar akïnti dan kurtulamıyorum.Dr sadece fitil veriyor geçici çözüm o da.doğal yöntemi yok mu bunun çaresini n?yardımcı olur saniz sevinirim:(

benim ablam ciddi şekilde mantar kaşıntı problemi yaşyordu hamileliğinde iftiller çözüm olmadı . doktorlar en son sirke ve suyu karıştırıp şırıngayla içine sık demiş . ama bu büyük şırıngalar varya iğnesiz tabikide . sabah akşam yaptı ve bütün sorunu kalktı ortadan . biraz yakıo sirke ama muzice şeklide iyileştiğini göreceksin :)

Hamileysen sakın içine sirke falan sıkayım deme. Oranın ph dengesini bozarsın daha kötü olur ki sirke asitli bi madde. Sakınnn sakınnn

bendede sarı akıntı var, gunluk ped ve peçete kullanıyorum , kırlendıkce degıstırıyorum...
bırde dustan dusa kullandıgım bır jel var dıs genıtal temızlıgı ıcın tamamen dogal ph duzenleyıcı bır sey doktorum verdı, gebelık basından berı sureklı kullanıyorum.
arada kasıntı olursa da taravazol merhemı dudakların ıc kısmına ve dısa suruyorum bırkaç gun sabah akşam surunce uzun sure kasıntı hıssı olmuyor.
ama fıtıl falan kullanmıyorum.
gebelık oncesı mantar sıkayetım vardı ve gecmeyen akıntım o zaman fıtıl, ıkı dozluk hap, krem herseyı denedım ama hep tekrarladı su an tek yaptıgım bunlar..
o bolgeyı kuru tut, camasırın mumkunse pamuklu ve cok sıkmayan bırsey olsun, sureklı camasır degıstır, o bolgeyı sabunla vs ovarak yıkama, kullanacaksan ozel jellerden kullan kopurt ve suyla durula sadece ve muhakkak onden arkaya taharet al..

Kızlar sirkeyi dıştan pamukla siliyorum.ama bir ise yaramadı o da.zeytinyağı fln sur diyolar her şeyi de denemek istemiyorum.teşekkür ederim õnerileriniz için.

öncelikle günlük pet kullanmayın, pamuklu çamaşır. ayrıca günde bir bardak kefir bağışıklık sisteminizi güçlendirir. ayrıca vaginal kültür alınmalı uygun tedavi verilmeli. gerekli olursa eş de tedavi edilmeli. bazı durumlarada enfeksiyon kronikleşebilir. kronik enfekssiyonlara yönelik tedavi daha uzun sürmekte.

Bende hamile kaldığimdan beri mantar şikayeti yaşıyorum ilk 3 ay içinde kesinlikle tedavi veremem dedi doktor sirkeli su ile temizlik yaptım biraz hafifletiyordu ama hiç geçmedi daha sonrasında ilaç kullanmaya başladım fitil ve krem biraz rahatladı tekrarladı ilaç değiştirdik gene tekrarladı şuan üçüncü kez ilaç kullanıyorum biraz düzeliyor sonra tekrar başlıyor hamilelikte ph denge bozulduğu için düzelmesi zorlaşıyor tabi gestasyonel diyabette soru işareti oluyor kan şekerini de baktirdim şuan için normal sınırlarda sanırım ben doğumdan sonra bu sıkıntıdan kurtulacağım sizede Allah acil şifalar versin çok sıkıntılı bir şey pamuklu çamaşır kullanıyorum ve pamuklu bezler aldim kesinlikle ped kullanmıyorum bir kez denediğimde sonuç daha vahim oldu bir iki saat içinde bölge tamamen tahriş oldu ve yanmaya başladı.

Back
X