Vajınal alıntı gebelik belirtisi mi

Alyamerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
45
18
3
31
Merhabalar ben 16 gün süre sonra adet görüyorum. Adetime 6 gün kaldı iki gündür vajınal alıntı oluyor ilk başta sarı gibiydi bugün ise süt beyazıydı. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Bazıları adetten önce test yapıyor ve sonuç alıyor. Benim adet araları az olduğu için ben adetten önce test yapsam sizce çıkarmı varsa bişeyler? Böyle şeyler yaşayan bilen varsa yardımcı olabilir mi

Yumurtlamis olabilirsin
Merhabalar ben 16 gün süre sonra adet görüyorum. Adetime 6 gün kaldı iki gündür vajınal alıntı oluyor ilk başta sarı gibiydi bugün ise süt beyazıydı. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Bazıları adetten önce test yapıyor ve sonuç alıyor. Benim adet araları az olduğu için ben adetten önce test yapsam sizce çıkarmı varsa bişeyler? Böyle şeyler yaşayan bilen varsa yardımcı olabilir mi

16 gün adet duzensiliği oluyor canm bi doktra görün istersen tüm Doktorlar en kisa 21 en uzun 35 gün Arası diyor

16 gün adet duzensiliği oluyor canm bi doktra görün istersen tüm Doktorlar en kisa 21 en uzun 35 gün Arası diyor
Haklısın adet düzensizliği oluyor ama ben kendimi bildim bileli böyleydi bekarken de. Anneminde öyleymiş doktor yumurtalıkların çok hızlı çalışıyor demiş. Bi kaç ay daha hamilelik olmazsa gitmeyi düşünüyorum

Ben her hamile kaldığımda akıntı önce sarı gibi sonra koyu kıvamlı süt gibi gelir. Şu an da aynı durumdayım, süt rengine döndü bakalım... umarım vardır bebiş

Ben her hamile kaldığımda akıntı önce sarı gibi sonra koyu kıvamlı süt gibi gelir. Şu an da aynı durumdayım, süt rengine döndü bakalım... umarım vardır bebiş
Peki bu akıntı adet gününden ne kadar zaman önce oluyor. Ay inşallah isteyen herkes hamiledir inşallah ☺

Peki bu akıntı adet gününden ne kadar zaman önce oluyor. Ay inşallah isteyen herkes hamiledir inşallah ☺
İnşallah canım... yumurtam çatladıktan ve ilişkiden 1 hafta sonra başlıyor, şu an 9 gün geçti süt kıvamında, adetime 6 gün var.

Merhabalar ben 16 gün süre sonra adet görüyorum. Adetime 6 gün kaldı iki gündür vajınal alıntı oluyor ilk başta sarı gibiydi bugün ise süt beyazıydı. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? Bazıları adetten önce test yapıyor ve sonuç alıyor. Benim adet araları az olduğu için ben adetten önce test yapsam sizce çıkarmı varsa bişeyler? Böyle şeyler. Yok canım malesef

Ben test yaptım dört kez 3 ünde silik çıktı ikinci çizgi adetimi iki gün geçtim yarın kan vermeye gidiyorum bakalım sonuç ne çıkacak

Bende 6+1 hamileyim tabi ultrasona göre daha 4+1 oluyor ama beyaz akıntım var acaba progestan vajinal kullanıyorum o mu yapıyor

Back
X