A Archaism Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 109 88 28 25 Pazar 05:41 Konu Sahibi Konu Sahibi Archaism #1 Merhaba hanımlar, bir ay önce doğum yaptım . İki gün önce de dikişlerim düştü. Uzun bir dikişim var. Dikiş yerinden hâlâ sızıntı şeklinde kanama oluyor bazen pıhtılaşıyor, duruyor. Bazen de kanamaya devam ediyor. Normal mi?
Merhaba hanımlar, bir ay önce doğum yaptım . İki gün önce de dikişlerim düştü. Uzun bir dikişim var. Dikiş yerinden hâlâ sızıntı şeklinde kanama oluyor bazen pıhtılaşıyor, duruyor. Bazen de kanamaya devam ediyor. Normal mi?
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 2.329 1.702 63 Pazar 10:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Archaism #2 Doğumdan sonra hiç kanama olmadı dikiş yerimde senin 1 ay geçmiş doktora görün istersen bi baksın enfeksiyon falan kapmasın
Doğumdan sonra hiç kanama olmadı dikiş yerimde senin 1 ay geçmiş doktora görün istersen bi baksın enfeksiyon falan kapmasın
A Archaism Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 109 88 28 25 Pazar 23:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Archaism #3 berrawst .!.: Doğumdan sonra hiç kanama olmadı dikiş yerimde senin 1 ay geçmiş doktora görün istersen bi baksın enfeksiyon falan kapmasın Genişletmek için tıkla... Yarın gideceğim, enfeksiyon akıntısı da var minik minik belki de o yüzdendir bilemiyorum inşAllah dikiş vs gerekmez
berrawst .!.: Doğumdan sonra hiç kanama olmadı dikiş yerimde senin 1 ay geçmiş doktora görün istersen bi baksın enfeksiyon falan kapmasın Genişletmek için tıkla... Yarın gideceğim, enfeksiyon akıntısı da var minik minik belki de o yüzdendir bilemiyorum inşAllah dikiş vs gerekmez