vajinal doğum dikişleri olanlar

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Kizlar gecen sali 37. Haftamda vajinal doğum yaptim. Kendi sancimla oldu ancak hala dikişlerin sizisi gecmedi..hastaneden cikmadanhhemşire tenturdiyot ve gazli bezle pansuman yapmami söylemişti ama kizim sarilik gecirip tuvaletimi yaparken bile zorlanmamla ben 2 gundur yapabiliyorummm.birkacgundur normal pede gectim onun da kenari dikis yerime degiyor cok aciyor..:(
siz kacinxi gün attiniz dikişleri...neler yaptiniz

Kizlar gecen sali 37. Haftamda vajinal doğum yaptim. Kendi sancimla oldu ancak hala dikişlerin sizisi gecmedi..hastaneden cikmadanhhemşire tenturdiyot ve gazli bezle pansuman yapmami söylemişti ama kizim sarilik gecirip tuvaletimi yaparken bile zorlanmamla ben 2 gundur yapabiliyorummm.birkacgundur normal pede gectim onun da kenari dikis yerime degiyor cok aciyor..:KK43:
siz kacinxi gün attiniz dikişleri...neler yaptiniz
18. Gün kendisi düşmesi gerekirken düşmedi doktor aldı dikişleri ama ilk haftadan sonra doğru düzgün ağrım olmamıştı benim tabi dikiş sayısı da önemli 3 tane dikisim vardı benim Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun...

3 tane derken nasil yani canim
ben bilmiyorum ama. .4-5 cm civari sanirim canim.
cok zorlanfim ben ikinirken...

TEKPRENSES .!.:
18. Gün kendisi düşmesi gerekirken düşmedi doktor aldı dikişleri ama ilk haftadan sonra doğru düzgün ağrım olmamıştı benim tabi dikiş sayısı da önemli 3 tane dikisim vardı benim Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun...
Alinti yapamadim alta yazmışım

Back
X