Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük pet kullanmayin zaten . camasirinizi da normalde hergün degistirilmeli zaten de siz günde birkaç kez değiştirin. İlla pet kullanmanız gerekiyorsa atletten vs kendinize normal bezler yapın onları kullanın .bir senedır vajınal enfeksıyonla ugrasıyırum kac kere doktora gıttım krem antıbıyotık verdı yazın denıze gıttım geldıkten sonra yıne kasıntı oldu ozellıkle gunluk ped takınca cok kasıntı yapıyor doktora gıtmekten bıktım ne.yapmalıyım
Kasıntıyı nasıl gecırebılırımGünlük pet kullanmayin zaten . camasirinizi da normalde hergün degistirilmeli zaten de siz günde birkaç kez değiştirin. İlla pet kullanmanız gerekiyorsa atletten vs kendinize normal bezler yapın onları kullanın .
Yasamadim ben ama küvet varsa sıcak suda oturmak iyi gelebilir. İlla kremi vardır doktor kontrolünde onu kullanın. Kortizonlu ise kullanma talimatına dikkat edin. Banyodan sonra saç kurutma makinesi ile özel bölgenizi kurutun. Ayaklarınızı herdaim sıcak tutun patik vsKasıntıyı nasıl gecırebılırım
bir senedır vajınal enfeksıyonla ugrasıyırum kac kere doktora gıttım krem antıbıyotık verdı yazın denıze gıttım geldıkten sonra yıne kasıntı oldu ozellıkle gunluk ped takınca cok kasıntı yapıyor doktora gıtmekten bıktım ne.yapmalıyım
Yasamadim ben ama küvet varsa sıcak suda oturmak iyi gelebilir. İlla kremi vardır doktor kontrolünde onu kullanın. Kortizonlu ise kullanma talimatına dikkat edin. Banyodan sonra saç kurutma makinesi ile özel bölgenizi kurutun. Ayaklarınızı herdaim sıcak tutun patik vs
Bn evlı degılım yanı bosandımBen hem de yillardir kronik yoğun yasiyordum
Kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı
Saraçoğlunun soğan kurunu yapim dedim hayatımda ilk kez o ay enfeksiyon çıkmadı ama hamile kaldım yaparsan dikkat et
Hamilelik boyunca bile ne idrar ne vajinal enfeksiyon sorunu yaşadım
Antıseptık nedırKasıntı kremı var. Bolca su ve maydonoz suyu ıcın. Antıbıyotıkten sonra antıseptık kullanmak tekrarlamasını onluyor. Gunluk ped yerıne eskı kullanmadıgınız pamuklu çarşafları yırtıp koyun
Merhaba nasıl yapılıyorBen hem de yillardir kronik yoğun yasiyordum
Kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı
Saraçoğlunun soğan kurunu yapim dedim hayatımda ilk kez o ay enfeksiyon çıkmadı ama hamile kaldım yaparsan dikkat et
Hamilelik boyunca bile ne idrar ne vajinal enfeksiyon sorunu yaşadım
Kuru tutmak lazim yoksa mantara cevirir , pamuklu ic camasiri felan.. hatta ütü yapmak lazim ic camasiri parfümsüz yikama jelleri kullanabilirsin onun disinda papatya cayi ve kizilcik cayi ic. Bol su enfeksiyon ancak mesane calistikca atilir ama tabi bazen antibiyotik gerekebilir. Ben bu sekilde her seferinde atlattim kisiden kisiye degisir tabi durum günlük ped takarken bana da cok oluyodu ama artik günlük dus ve kuru tutarak minimuma indirdim meselabir senedır vajınal enfeksıyonla ugrasıyırum kac kere doktora gıttım krem antıbıyotık verdı yazın denıze gıttım geldıkten sonra yıne kasıntı oldu ozellıkle gunluk ped takınca cok kasıntı yapıyor doktora gıtmekten bıktım ne.yapmalıyım
Benim dermanım su olmuştu. Ama günde asla 3 litrenin altına düşmüyordum.bir senedır vajınal enfeksıyonla ugrasıyırum kac kere doktora gıttım krem antıbıyotık verdı yazın denıze gıttım geldıkten sonra yıne kasıntı oldu ozellıkle gunluk ped takınca cok kasıntı yapıyor doktora gıtmekten bıktım ne.yapmalıyım
Sene ıcınde 10 kere gıttım hepsınde antıbıyotık hala var kasıntıEkstra ekstra su içmen lazım, çok fazla su, günlük ped baştan hatali olmuş, asla kullanma, yatarken iç çamaşırı giyme, gün içinde de sık sık çamaşır değiştir, sabunlama, losyon, duş jeli sürme bı süre
Kuru tutmak lazim yoksa mantara cevirir , pamuklu ic camasiri felan.. hatta ütü yapmak lazim ic camasiri parfümsüz yikama jelleri kullanabilirsin onun disinda papatya cayi ve kizilcik cayi ic. Bol su enfeksiyon ancak mesane calistikca atilir ama tabi bazen antibiyotik gerekebilir. Ben bu sekilde her seferinde atlattim kisiden kisiye degisir tabi durum günlük ped takarken bana da cok oluyodu ama artik günlük dus ve kuru tutarak minimuma indirdim mes
Aşırı varsa mutlaka git belki krem felan verir yada fitil gibi bişeyCok kasıntı var gıtsem.antıbıyotık verır yıne bu 10 oldu