• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Enfeksiyon tedavisi

bengu_ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
863
1
96
44
İstanbul
Bora bey üç gün önce bir doktora göründüm.4.5 aylık düşüğümün ardından 2 ay geçmişti. doktor yaptığı kontrolde enfeksiyon gördü. muhtemelen düşük sebebin enfeksiyon olabilir dedi çünkü ilk başta kesen açılmış dedi. eşimle bana bir antibiyotik ilaç verdi. ilacı sadece 7 gün kullanacağız. bu süreç bizi tedavi eder mi? siz ne öneriyorsunuz? şimdiden teşekkürler

Bora bey üç gün önce bir doktora göründüm.4.5 aylık düşüğümün ardından 2 ay geçmişti. doktor yaptığı kontrolde enfeksiyon gördü. muhtemelen düşük sebebin enfeksiyon olabilir dedi çünkü ilk başta kesen açılmış dedi. eşimle bana bir antibiyotik ilaç verdi. ilacı sadece 7 gün kullanacağız. bu süreç bizi tedavi eder mi? siz ne öneriyorsunuz? şimdiden teşekkürler

Çok Geçmiş olsun.
Ne mi öneriyorum?
Bilmiyorum!
Detaylı öykünüzü almadım ve sizi muayene edip tetkik sonuçlarınızı görmedim. Doktorunuza güvemeniz ve önerdiği tedaviyi uygulamanız gerekiyor. Sizi ve öykünüzü en iyi o değerlendirmiştir. Sağlıklı bir gebelik dilerim. Saygılarımla...

öncelikle geçmiş olsun canım ama sana bi sorum olucak

cahilliğimi bağışla

neden eşinde kullanacak

anlayamadım

bu gibi enfeksiyonlarda eşle birlikte tedavi uygulanıyormuş doktorum öyle dedi.çünkü bende varsa diyelim cinsel yolla ona da bulaşmış olacak yani sadece eşlerden birinin tdavi olması yetmez hastalığın geçmesi için.

Çok Geçmiş olsun.
Ne mi öneriyorum?
Bilmiyorum!
Detaylı öykünüzü almadım ve sizi muayene edip tetkik sonuçlarınızı görmedim. Doktorunuza güvemeniz ve önerdiği tedaviyi uygulamanız gerekiyor. Sizi ve öykünüzü en iyi o değerlendirmiştir. Sağlıklı bir gebelik dilerim. Saygılarımla...

tekrar teşekkürler Bora bey

Günaydın hocam bende mantar var. 2ay önce doktora gittim ilaç,fitil.krem verdi o an içtim geçti.Benim sorum şu çok sık mantar oluşuyor okadarda çok dikkat etmeme rağmen iç çamaşırlarımı ütülemeden giymem temizlige çok dikkat ederim ama yinede kaçınılmaz oluyor acaba neden?

Back
X