Vajinal enfeksiyon ve gebelik ile başım dertteeeee

TUGBAYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
835
4
118
Tekirdağ
Kızlar vajinal enfeksiyon oldum 3 aydır geçiyo yanma yapıyo vajinada doktor fitil verdi krem verdi ama nafile geçmiyo kurtulmak istiyorum hamile kalmak için uğraşıyorum doktor etkilemez diyo ama bilmiyorum nasıl kurtulucam bu illetten yardım edin kurtulabilen biri varsa

canım yanma için ayrı bi fitil veriyolar acaba fitilin adı ne bende aynı senin gibiydim ama fitil ve bi krem verdi çok şükür geçtii canım

canım yanma için ayrı bi fitil veriyolar acaba fitilin adı ne bende aynı senin gibiydim ama fitil ve bi krem verdi çok şükür geçtii canım

travazol krem travacort krem gynofler fitil kullandım hiç biri geçirmedi canım ya ne yapacağımı hiç bilmiyorum yarın gene randevu aldım gidicem :(( hamile kalmakta istiyorum bu hastalıktan bi kurtulsam ilişkiye giremiyorum zaten canım acıyo :((((

Canım merhaba,

ilk önce çok geçmiş olsun dıyiyoum sana Allah yardımcın olsun.Ben çok doktora gittim baya paralarımı harcadım Ama Allah binlerce kez razı olsun SÜLEYMAN ENGİN AKHAN süper bir doktor internette bir araştır ben birebir muhattap oldum hayatımda bukadar cana yakın , gülen,pozitif yani süper bir doktor .Bir çok konuya hakim.istediğin zaman arayabilirsin .facebooktanda herhafta konu yazıyor onlarıda takip edebilirsin.bence ona bir görün derim.tekrar geçmiş olsun .

bende de aynı sorun var :( fitil falan işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum durmadan ağlıyorum :(

Valla kızlar bende ne yapacağımı bilmiyorum dün doktora gittim kızarıklık olmum vajinamda ondan yanıyo esinden kaynaklı olabilir dedi ikimizde şu asıralar ilaç kullanamıyoruz benim yumrutalama günüm gebelikte istiyorum diye hafifi bi fitil verdi ağır ilçalar veremem dedi ama dayanamıyorumda valla yanmaya ne olcak bilmiyorum :((

canımm mesaj attım aldın mı

aldım cnm dün doktorada söyledim bu ilaçları kullansam diye gebelik istediğim için ağır gelir dedi ama bilmiyorum bakalım inş bitkisel bişeylermi yapsam diyorum bi taraftan soğun suyu felan ne bilim gebeliğide çok istiyorum erteleyemem 2 yıldır bekliyorum :((

canım bende hamileyim yani test yaptım çift çizgi çıktı ama hamilelikten önce kullanmıştım dr öle vermişti sadece gebelik sırasında kullanmıyosun ama gebe kalmadan önce bence bu hastalıktan kurtul oyle gebe kal canım

aldım cnm dün doktorada söyledim bu ilaçları kullansam diye gebelik istediğim için ağır gelir dedi ama bilmiyorum bakalım inş bitkisel bişeylermi yapsam diyorum bi taraftan soğun suyu felan ne bilim gebeliğide çok istiyorum erteleyemem 2 yıldır bekliyorum :((

bi arkadaşımda da aynı sorun varmış sarımsak yememi ve maydonoz suyuna oturmamı tavsiye etti.

canım bende hamileyim yani test yaptım çift çizgi çıktı ama hamilelikten önce kullanmıştım dr öle vermişti sadece gebelik sırasında kullanmıyosun ama gebe kalmadan önce bence bu hastalıktan kurtul oyle gebe kal canım

aslında bencede canım önce kurtulsam daha ii olcak bugün doktora gidicem söyliycem onada önce kurtulayım valla iice rahatsızlık veriyo zaten senin adına çok sevindim canım inş darısı en kısa zamanda bana olurda hamile kalırım :)

Kızlar enfeksiyondan kaynaklı yara olmuş vajinamda adetimden sonra geçmese dondurcak yarayı neler geldi başıma allahım yardım et :(

kızlar ilişkiden sonra oluyor yanma mantarmıyım bende acaba bi doktora gitsemmi ne dersiniz

hamilelige engel olurmu sizce

Tatlım enfeksiyon derdinden kurtulmadan hamile kalma derim. Gittiğin doktorda bi çare bulamadıysan farklı bi doktora git fitil kullanmıştım bende aynı derdi çekmiştim

Back
X