• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Fitil

DerinWood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
78
21
3
32
Uzun oldu ama nolur okuyun

Kizlar haMileliginde enfeksiyondan dolayi fitil kullanan varmi varsa paylasabilirmi lutfennn
Ben 6 aylik hamileyim bir zamandir ic camasirim islak oluyordu zaten wc cok gidiyorum idrar kaciriyorum die onemsemedim ama dun doktora gittim bebegimin sivisinda cok az azalma olmus korkulacak birsey yok ama nokta kadarda olsa azalma olmus acaba idrarla birlikte gelirmi bilemedim iltahapta olur dedi fitil verdi gyno max xl gece attim bugun afedersinz sari akinti geliyor iltahap gibi fitil atinca oluyormu boyle acaba lutfen paylasin

Ben sürekli bahsettiğin durumdayım malesef :(
Fitilden sonra ilaç eriyerek geliyor ardındanda iltahap akıyor bir süre.
Tedirgin olma iltahap daha tehlikeli.

Az önce doktordan çıktım banada vajinal mantar için verdi canım, o sıkıntı yaratmaz kanımca ben daha öncede kullanmıştım yine mecbur kaldım kullanmaya 7 gecelik birşey

Ben sürekli bahsettiğin durumdayım malesef :KK43:
Fitilden sonra ilaç eriyerek geliyor ardındanda iltahap akıyor bir süre.
Tedirgin olma iltahap daha tehlikeli.
İltahap erken doguma sebep oldugu icin korkuyorum bebegimin sivisida azaldigi icin tedirgin oldum cok tesekkur ederim dediginiz gibi gerceklesti benimde insallah duzelr en kisa zamanda:KK52:

Az önce doktordan çıktım banada vajinal mantar için verdi canım, o sıkıntı yaratmaz kanımca ben daha öncede kullanmıştım yine mecbur kaldım kullanmaya 7 gecelik birşey
Benim. Uctane var icinde heralde 3 gunde bir atiliyorr insallah saglimiza kavusuruz sanada gecmis olsun canim :KK9:

Uzun oldu ama nolur okuyun

Kizlar haMileliginde enfeksiyondan dolayi fitil kullanan varmi varsa paylasabilirmi lutfennn
Ben 6 aylik hamileyim bir zamandir ic camasirim islak oluyordu zaten wc cok gidiyorum idrar kaciriyorum die onemsemedim ama dun doktora gittim bebegimin sivisinda cok az azalma olmus korkulacak birsey yok ama nokta kadarda olsa azalma olmus acaba idrarla birlikte gelirmi bilemedim iltahapta olur dedi fitil verdi gyno max xl gece attim bugun afedersinz sari akinti geliyor iltahap gibi fitil atinca oluyormu boyle acaba lutfen paylasin
benim tahminimde iltihabı dışarıya atıyor. Bana hamilelikten önce vermişti öyle olmuştu

Ben üc hafta önce enfeksiyon oldum sarımsı yeşilimsi akıntı vardı. Kasıntı sa vardı. Hem iğne vuruldum hem de fitil kullandim Allaha sükür hepsi gecti

Banada akintim var die verdi doktor 7 gecelik bnmkide acaba bebege zarar verir mi ya o yuzden kullanmadim daha

Back
X