vajinal fitiller adet geciktirir mi ?

meraba ben bu ay neo penotran fitil kullanmıştım ama adetim 4 gün gecikti fitiller adeti geciktiriyor mu :44:
Ya kadın olduğum güne lanet olsun atlatmadigim şey kalmadı. Şimdi de bakteriyel vajinit çıktı. Ve fitil kullaniyorum. Adetim de gecikti. Fitille bir ilgisi var midir ki?

Fitiller adet geciktirmez böyle bir yan etkisi yoktur geçmiş olsun bu ilaç iltahap ya da mantar tedavisi içindir en sık yan etkisi ise yanma ve döküntüdür

Fitiller adet geciktirmez böyle bir yan etkisi yoktur geçmiş olsun bu ilaç iltahap ya da mantar tedavisi içindir en sık yan etkisi ise yanma ve döküntüdür
Canım bende mixovul kullaniyorum. Onun dışında antibiyotik ve antifungal kapsül alıyorum. Benim adetim de gecikti. Normal de hiç gecikmezdi. İlk defa öyle bişey oluyor.

Canım bende mixovul kullaniyorum. Onun dışında antibiyotik ve antifungal kapsül alıyorum. Benim adetim de gecikti. Normal de hiç gecikmezdi. İlk defa öyle bişey oluyor.
Fitile bagiamamak gerek baska bir sebebi vardır ya da psikolojiktir ben de kullandım daha önce böyle bir sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…