Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kadın olduğum güne lanet olsun atlatmadigim şey kalmadı. Şimdi de bakteriyel vajinit çıktı. Ve fitil kullaniyorum. Adetim de gecikti. Fitille bir ilgisi var midir ki?
Fitiller adet geciktirmez böyle bir yan etkisi yoktur geçmiş olsun bu ilaç iltahap ya da mantar tedavisi içindir en sık yan etkisi ise yanma ve döküntüdür
Fitiller adet geciktirmez böyle bir yan etkisi yoktur geçmiş olsun bu ilaç iltahap ya da mantar tedavisi içindir en sık yan etkisi ise yanma ve döküntüdür
Canım bende mixovul kullaniyorum. Onun dışında antibiyotik ve antifungal kapsül alıyorum. Benim adetim de gecikti. Normal de hiç gecikmezdi. İlk defa öyle bişey oluyor.
Canım bende mixovul kullaniyorum. Onun dışında antibiyotik ve antifungal kapsül alıyorum. Benim adetim de gecikti. Normal de hiç gecikmezdi. İlk defa öyle bişey oluyor.