Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 4 gün kala akıntım var diye doktora gittim bana fitil ve krem verdi ve kullandim.fakat adetimi 7 gün geçti halen gelen giden yok testte yapmadım hamilelik olmaz diye düşünüyorum enfeksiyon varken hamile kalan arkadaşlar oldumu aceba?
Kızlar adetime 4 gün kala akıntım var diye doktora gittim bana fitil ve krem verdi ve kullandim.fakat adetimi 7 gün geçti halen gelen giden yok testte yapmadım hamilelik olmaz diye düşünüyorum enfeksiyon varken hamile kalan arkadaşlar oldumu aceba?
Ama ben bundan 3 ay öncede gitmiştim benden smear testi alınmıştı ve kültür örnekleri enfeksiyon isimleri bile yazıyor kağıdımda hatta ona göre ilaç tedavisine başlamıştım 3 ay sonra tekrarladı maalesef