Doğuma Hazırlık vajinal iltihabim gecmiyor;(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulkokulum

Çok şükür hamile
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
870
494
133
37
Bartın
İzlar evleneli 14ay oldu ve heray mutlaka idrar yollarimdan ve vajinal yaradan doktora gidiyorum ilac yaziliyor fakat ilac bittikten sonra 1hafta iyiyim sonra hastalik yeniliyo kendini ve ben hamile kalmak isteyen bir bayanim kullandigim ilaclar yyzunden hamile kalamiyo olabilirmiyim:(

böyle durumlarda eşinin de tedavisi olması gerekiyor belki ondaki bi enfeksiyon yüzünden sende sürekli yaralar tekrarlıyor eşlerin beraber tedavisi daha iyi sonuc verir

İzlar evleneli 14ay oldu ve heray mutlaka idrar yollarimdan ve vajinal yaradan doktora gidiyorum ilac yaziliyor fakat ilac bittikten sonra 1hafta iyiyim sonra hastalik yeniliyo kendini ve ben hamile kalmak isteyen bir bayanim kullandigim ilaclar yyzunden hamile kalamiyo olabilirmiyim:KK43:
Cnm bende bu idrar yolu enfeksiyonu yüzünden çok acı çektim ama sonra tesadüf nette bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı karbonat karıştırıp için yaziyordu denedim beş dk da etkisini gösteriyor hemen rahatlatiyor bence dene ben ondan çok fayda gördüm ilaç icmektense bunu bi dene

İzlar evleneli 14ay oldu ve heray mutlaka idrar yollarimdan ve vajinal yaradan doktora gidiyorum ilac yaziliyor fakat ilac bittikten sonra 1hafta iyiyim sonra hastalik yeniliyo kendini ve ben hamile kalmak isteyen bir bayanim kullandigim ilaclar yyzunden hamile kalamiyo olabilirmiyim:KK43:
caım bol bol su iç idrar yolu enfeksiyonu için günlük en az 2 lt iç.benimde vajinal enfeksiyonum cok oluyodu gittim simir aldırdım.ve iltehap için doktor fitil ve hap verdi.rahimdeki iltehabı gidermen gerek saglıklı bir gebelik için.gebe kalmadan önce hap kullandım iltehap için.onun faydası cok oldu gercekten.sonra sogan kürü yaptım onunda iltehabımı temizlediğini düsünüyorum ve o ayda gebe kaldım.sende önce bir aile planlaması bölümüne git canım smir ver ve akıntı kültürü örneği ver,2 sinide ver.doktor ona göre ilaç verir canım.

caım bol bol su iç idrar yolu enfeksiyonu için günlük en az 2 lt iç.benimde vajinal enfeksiyonum cok oluyodu gittim simir aldırdım.ve iltehap için doktor fitil ve hap verdi.rahimdeki iltehabı gidermen gerek saglıklı bir gebelik için.gebe kalmadan önce hap kullandım iltehap için.onun faydası cok oldu gercekten.sonra sogan kürü yaptım onunda iltehabımı temizlediğini düsünüyorum ve o ayda gebe kaldım.sende önce bir aile planlaması bölümüne git canım smir ver ve akıntı kültürü örneği ver,2 sinide ver.doktor ona göre ilaç verir canım.
simir ve kültür testi verdim o mikrop bağışıklık kazanmş bende gitmiyor..fitil ve antibiyotik yazdı doktor ben onun yanında biir haftadır soğan kürü içiyorum ama saati saatine tutmuyo inşallah etkisi olur bende anne olmayı çok istiyoruum rabbim banada nasip etsin sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

simir ve kültür testi verdim o mikrop bağışıklık kazanmş bende gitmiyor..fitil ve antibiyotik yazdı doktor ben onun yanında biir haftadır soğan kürü içiyorum ama saati saatine tutmuyo inşallah etkisi olur bende anne olmayı çok istiyoruum rabbim banada nasip etsin sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım bence de eşinden kaynaklı da olabilir.. yani sende bir kere olduysa sonra eşine geçmiş ordan tekrar sene derken bu şekilde devam ediyor da olabilir.. çalışan insanlarız bazen dışardan mikrop kapabiliyoruz.. bende ya da eşimde en ufak bir kaşıntı olsa geçene, iyileşene kadar kesinlikle birlikte olmuyoruz.. zaten uzak durunca ilaçtır kremdir 1 hafta sürmeden bitiyor.. benim tavsiyem eşin de bir görünsün doktora..

canım bence de eşinden kaynaklı da olabilir.. yani sende bir kere olduysa sonra eşine geçmiş ordan tekrar sene derken bu şekilde devam ediyor da olabilir.. çalışan insanlarız bazen dışardan mikrop kapabiliyoruz.. bende ya da eşimde en ufak bir kaşıntı olsa geçene, iyileşene kadar kesinlikle birlikte olmuyoruz.. zaten uzak durunca ilaçtır kremdir 1 hafta sürmeden bitiyor.. benim tavsiyem eşin de bir görünsün doktora..
Doktora sordum esimin ilac kullanmasi gerkiyomu diye ama ona ilac yazmamis insallah iyilesirim amA biz cocuk istedigimizden gun asiri birlikte oluyoruz oda tahris ediyo bence;(

Canim benimde kucuklugumden beri vardi evlendikten sonra daha fazla oldu gunde en az 10 bardak su iceceksin ve kekkik cayida cok iyi ver her wc den ciktignda iyice kurulan oyle cik ve gunluk ped bez gibi seyler kullanma tuvalaet kagidini 3 4 kat yap onu kullan yogurdun ustunde toplanan suyu ic ama ev yogurdu olacak bide maydanoz suyuda cok iyi Allah acil sifalar versin:)

Doktora sordum esimin ilac kullanmasi gerkiyomu diye ama ona ilac yazmamis insallah iyilesirim amA biz cocuk istedigimizden gun asiri birlikte oluyoruz oda tahris ediyo bence;(

çocuk istiyorsun da iyileşmeden bence biraz ara verin derim.. bi de bu mikrobik durum ile gebe kalırsan normal doğum yapamazsın hatta bebeğinde bile sıkıntı olabilir.. benim halamda vardı mikrobik durum ilaç da kullanamadı sezaryene mecbur kaldı..
eşin de bi üroloğa görünsün bence..

Oncelikle bebisin hayirli olsun canim bende 15aylik evliyim hic korunmamama ragmen bebis gelmiyo esim ve ben butun testleri gectik hic bi sorun yok ama olmuyo iste bu idrar yolu iltihabi icin cok ilac kullandim oyuzden simdi sogan suyu iciyorum ins faydasini gorurum
Canim benimde kucuklugumden beri vardi evlendikten sonra daha fazla oldu gunde en az 10 bardak su iceceksin ve kekkik cayida cok iyi ver her wc den ciktignda iyice kurulan oyle cik ve gunluk ped bez gibi seyler kullanma tuvalaet kagidini 3 4 kat yap onu kullan yogurdun ustunde toplanan suyu ic ama ev yogurdu olacak bide maydanoz suyuda cok iyi Allah acil sifalar versin:)

Cnm bende bu idrar yolu enfeksiyonu yüzünden çok acı çektim ama sonra tesadüf nette bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı karbonat karıştırıp için yaziyordu denedim beş dk da etkisini gösteriyor hemen rahatlatiyor bence dene ben ondan çok fayda gördüm ilaç icmektense bunu bi dene
Denerim ama karbonati icersem kusarim diye korkuyorum seninde bebisin hayirli olsun cinsiyeti bellimi:)

Canım senin sorunun cevabı bende; ben senle aynı şeyleri yaşadım, ürolog kadın doğum doktor doktor gezdim, sonunda bir Prof söyledi : şimdi biz evlendikten sonra ilişkiye giriyoruz ya ,bazı hassas kadınlarda bu alışma döneminde ya da daha uzun iltihap olurmuş, ayrıca ilişki esnasında, vajen girişi ve idrar deliği çok Yakın olduğu için erkek sürttüğü içsin olurmuş dedi , pozisyonu değiştirin eşin baskı yapmasın dedi , hakkaten işe yaradı yoksa benim idrar afedersin kan kırmızıydı.otururken bile yanıyordu , bir deneyin canım , tam iyileşmeden ilişki yok bu Arada

canım hangi pozisyonda acımazmış onuda yazda onu uygulayalım kafamın altına yastık bile koyamıyorum sırtım dümdüz olunca biraz daha kolay oluyo çok sıkıldım evlendiğim günden beri hep bi endişeyle birlikte oluyoruz yine acırmı düşüncesi off :(
Canım senin sorunun cevabı bende; ben senle aynı şeyleri yaşadım, ürolog kadın doğum doktor doktor gezdim, sonunda bir Prof söyledi : şimdi biz evlendikten sonra ilişkiye giriyoruz ya ,bazı hassas kadınlarda bu alışma döneminde ya da daha uzun iltihap olurmuş, ayrıca ilişki esnasında, vajen girişi ve idrar deliği çok Yakın olduğu için erkek sürttüğü içsin olurmuş dedi , pozisyonu değiştirin eşin baskı yapmasın dedi , hakkaten işe yaradı yoksa benim idrar afedersin kan kırmızıydı.otururken bile yanıyordu , bir deneyin canım , tam iyileşmeden ilişki yok bu Arada

canım hangi pozisyonda acımazmış onuda yazda onu uygulayalım kafamın altına yastık bile koyamıyorum sırtım dümdüz olunca biraz daha kolay oluyo çok sıkıldım evlendiğim günden beri hep bi endişeyle birlikte oluyoruz yine acırmı düşüncesi off :KK43:
Canım tabi bu çok özel oldu , ama inanki çözümü var bir cinsel terapi uzmanına gitseniz faydası olur bende çünkü vajinismusta vardı, kısaca canım penis vajene direk girmeli etrafında baskı yapmicak ,penis temiz olacak vajen de , ve eşinde bir ürologa görünmeli doktor bakmıştı ondamı virüs var diye, sakın bekletme, bu geçmeden bebek de olmuyor:( çok açık oldu herkezden özür diliyorum ama Buda sağlık ve cidden kabus gibi seni çok iyi anlıyorum,geçmiş olaun

estafurullah canım sağlık bu şakaya gelmez 15aylık evliyim ve her ay bu rahatsızlığı yaşadım fitil antibiyotik;fitil antibiyotik artık nefret ettim hele fitil kullanırken kadınlıktan nefret ettim tüm canı acıtan şeyler hep bizim başımızda...doktor son olarak bi ilaç verdi bana 3gün arayla içiyorum 2 tanede fitil vrdı onları kullandım ama ha
Canım tabi bu çok özel oldu , ama inanki çözümü var bir cinsel terapi uzmanına gitseniz faydası olur bende çünkü vajinismusta vardı, kısaca canım penis vajene direk girmeli etrafında baskı yapmicak ,penis temiz olacak vajen de , ve eşinde bir ürologa görünmeli doktor bakmıştı ondamı virüs var diye, sakın bekletme, bu geçmeden bebek de olmuyor:KK43: çok açık oldu herkezden özür diliyorum ama Buda sağlık ve cidden kabus gibi seni çok iyi anlıyorum,geçmiş olaun
Denemekte fayda var cnm ewet belli Allah kismet ederse bizim bir kızımız olacak inşallah
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben ilk çocuk erkek olsun sonra kızım olsun derdim şimdi eltim hamile ve oğlu olcak ondanmı bilmiyorum şimdi hamile kalırsam kızım olur inşallah diyorum hem kızları süslemesi giyindirmesi ve şekerliliği çok fazla oluyo ama bu sene erkek senesi galiba kimle konuşsam erkek dio sen istisnasın maşallahhh :)

Back
X