Doğuma Hazırlık vajinal iltihabim gecmiyor;(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
estafurullah canım sağlık bu şakaya gelmez 15aylık evliyim ve her ay bu rahatsızlığı yaşadım fitil antibiyotik;fitil antibiyotik artık nefret ettim hele fitil kullanırken kadınlıktan nefret ettim tüm canı acıtan şeyler hep bizim başımızda...doktor son olarak bi ilaç verdi bana 3gün arayla içiyorum 2 tanede fitil vrdı onları kullandım ama ha

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben ilk çocuk erkek olsun sonra kızım olsun derdim şimdi eltim hamile ve oğlu olcak ondanmı bilmiyorum şimdi hamile kalırsam kızım olur inşallah diyorum hem kızları süslemesi giyindirmesi ve şekerliliği çok fazla oluyo ama bu sene erkek senesi galiba kimle konuşsam erkek dio sen istisnasın maşallahhh :)
Amin cnm Allah hepimize sağ salim bebekler nasip etsin benim duyduklarimin da geneli kiz :) bizimde ilk bebeğimiz eşim kiz çocuklarını çok seviyor kız istiyordu gönlüne göre oldu :)

Amin cnm Allah hepimize sağ salim bebekler nasip etsin benim duyduklarimin da geneli kiz :) bizimde ilk bebeğimiz eşim kiz çocuklarını çok seviyor kız istiyordu gönlüne göre oldu :)
kalbi çok temizmiş demekki eşinin amin canım dileklerin için çok teşekkür ederim canım bnim

Back