vajinal kasinti ve tahris yardmci olun arkadaslar

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar gebelik istiyorum henuz olmadi ve vajinal sorun yasiyorum korunmasiz iliskide tahris oluyor ve iltihap akitiyor daha sonra tabi inanilmaz bi yanma acisi oluyor ne yapcm bilmiyorm aranizda boyle sorunlar yasayan var mi nasil atlatabilirim bunu krem kullandm daha once ama her defasindada krem fitil olmuyor bebek istiyorz e bu defa iliski duzenli olck ama benim sorunum bunu engelleyebiliyor bazen (doktorunda vajinal darligim oldugunu ve normal dogum olasiligimin dusuk oldgunu soyledi) bna onerebileceginiz bsey var mi nasil atlatirim

Adetin bittiği gün ve ertesi günü NEO PENATRON fitil kullan 2 gece kullanman yetecektir sana akıntından zerre kalmaz gebeliğe engel hiçbir yanı yok içini temizliyor bana doktorum verdi adet bitiminden sonra 2 gece kullanıyorum zaten o fitili hamilelerde akıntı için kullaniyor yani korkma

Ama tahris için yapılacak birşey yok canım benimde öyle malesef doktorum kesinlikle kayganlastirici jel yada herhangi bir krem kesinlikle yasak dedi iliski öncesi banyoda genital bölgene sabun yada duş jeli bile kullanma dedi kimyasal olan herşey yasak anlayacağın

Kaşıntı ve akıntı mantardır o fitili mutlaka kullan iyi gelecek sana hicbiseyin kalmaz pamuklu ic camasiri kullan gündüz vajinanin üst bölgesine travazol krem sür iliski öncesi de saf ve ılık suyla yıka çok sıcak su ile yıkanmak hamilelige engel olabiliyormus.

Sagol canm cvpladigin icin. Dediklerinin cogunu yaptim ama yine tekrarliyo fitil de kullandm kimyasal bsey surmuyorum kesinlikle zatn ama bu tahris grcekten cok zor yaa

Sagol canm cvpladigin icin. Dediklerinin cogunu yaptim ama yine tekrarliyo fitil de kullandm kimyasal bsey surmuyorum kesinlikle zatn ama bu tahris grcekten cok zor yaa

Ben birsürü fitil kullandim hicbiri ise yaramadı taa ki neo penotran ile karsilasana kadar hayatımı kurtardi diyebilirim çünkü iliskiye girmek istemiodum artık o akıntı yüzünden ve bende kokuda oluyordu.
Hangi fitilleri kullandin ki benim dediğimi kullandinmi daha önce

Gectigimiz aylarda aynisini yasadim tam 3 ay surdu tabi ben doktora gec gittim.mantar enfeksiyonu gecirmisim fitil ve krem verdi cok sukur aninda kesti simdi cok iyiyim

Ismini hatrlamiyorum canm fitilin evlilign baslarinda olmustu ozman mantar baslangici dedi fitil ve canestron mu oyle bsey bi krem verdi geçmişti daha snra tekrar oldu smdi yine oldu tekrarlayp duruyo o kremi sürüyorum rahatlatiyo ama tahris baya var ve iltihap akintisi oluyor gebelik istiyorm ya oyuzden tekrar doktora gidince yeniden bi fitil senin dediğini sorarm canm

Doktora gittiniz mi ? eger tekrar ediyorsa tedaviye esinizde dahil olacaktir

Yaklasik 2 ay sürmüştü ilk oldugunda ozman esimde tedaviye dahil oldu duzelmisti ama arada oldugu zman krem suruyordum ve geciyordu smdi yine var krem sürdüm tekrar doktora gttgmde sorcam

Canım ben kayganlaştırıcı jel ya da bebe yağı kullanıyorum. Doktor her defasında kullanabilirsin ama korunmadığınız zaman kullanmamaya özen göster dedi. Fakat mecbur o zaman da kayganlaştırıcı kullandım. Şükürler olsun bi sorun yok bebekte. Ha şunu da ekleyeyim kayganlaştırıcının da çeşitleri var. Mesela bitanesi beni daha beter pişirdi tahriş oldum. Eğer denersen ve böyle bi sorunun olursa başka çeşit olanını sonrasında. Rabbim inşallah bebiş isteğini duyar ve sağlıklı bebek nasip eder sana

Bir tanıdığımın eşine alerjisi vardı. Öyle bir şey olmasın

O da aşırı kaşıntı ve hassasiyet diyordu. Soramıyor tabi insan ayrıntı. İlk ilişki gününden itibaren olurmuş ama bu dediğim. Sizinki öyle mi
Evet canım. Çok zorlanıyordum ben bundan önce. Uzun sürüyordu bir de kuruluk yaşıyordum hepsine çözüm bulduk :)

O da aşırı kaşıntı ve hassasiyet diyordu. Soramıyor tabi insan ayrıntı. İlk ilişki gününden itibaren olurmuş ama bu dediğim. Sizinki öyle mi
Yine de ole şeyleri aklınıza getirmeyin bence. Psikolojik olarak etkiler insanı. Yoksa bile şüphesi bile uzaklaştırabilir. Benim de tenim çok hassas. Böyle sıkıntılar yasayabiliyorum ama çok onemsememeye çalışıyorum. Bir de afedersiniz ön hazırlık çok önemli. Çok açık yazamiyorum anlayin O olmazsa kuruluk vs daha da artiyor ve tahriş,hassasiyet, kaşıntı vs. de kaçınılmaz son tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…