hayallercokgenis Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 223 Emoji Skoru 43 Puanlar 98 2 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hayallercokgenis #1 Arkadaşlar doğum yapalı 3 ay oldu, sezaryen ile doğurdum. Yaklaşık bir aydır vajinal koku var. Afedersiniz ekşi bir koku ilk kez oldu böyle. Akıntım normal, aşırı değil. Sebebi nedir mantar mıdoır, bir de emziriyorum tedavisi nasıl olur?
Arkadaşlar doğum yapalı 3 ay oldu, sezaryen ile doğurdum. Yaklaşık bir aydır vajinal koku var. Afedersiniz ekşi bir koku ilk kez oldu böyle. Akıntım normal, aşırı değil. Sebebi nedir mantar mıdoır, bir de emziriyorum tedavisi nasıl olur?
hayallercokgenis Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 223 Emoji Skoru 43 Puanlar 98 2 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hayallercokgenis #2 Bu arada kaşıntım yok yanma vs de yok. Henüz adet olmadım onunla da alakalı mıdır bilgisi olan yardımcı olur mu
Bu arada kaşıntım yok yanma vs de yok. Henüz adet olmadım onunla da alakalı mıdır bilgisi olan yardımcı olur mu
L Lissy94 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 555 Emoji Skoru 21 Puanlar 48 3 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hayallercokgenis #3 Bence randevu alıp bir doktora görünseniz daha iyi olur, buradan sadece tahminler üzerinden bu durumu çözmeniz çok zor
Bence randevu alıp bir doktora görünseniz daha iyi olur, buradan sadece tahminler üzerinden bu durumu çözmeniz çok zor