Herkese merhaba bundan sekiz ay önce gittiğim bir hamam sonucu o sırada regl olmamdan dolayı ve tampon takıp gittiğimden dolayı Vajinal mantara sebebiyet vermiştim aylarca kullanmadığım antibiyotik kullanmadığım mantar hapı kalmamıştı özellikle de Vajinal fitil sürekli olarak kullanmıştım sürekli olarak kullanmadığım fitil muhtemelen kalmamıştı dört veya beş doktor değiştirdim sonucunda da İzmir’de Hasan Yıldız adında bir doktora Vajinal lazer yaptırdım ve tek seansta vajinal mantarmdan kurtuldum hatta burada o kadar çok yorum yazı okumuştum ki hepsini denedim hiçbiri fayda olmamıştı borik asit fitiline kadar hepsini denemiştim hatta spiralim vardı onu bile çıkarttımıştım o bile çare olmamıştı bütün yazım berbat geçmişti ama bu doktor ile tek seansta inanılmaz sonuç aldım sonra dedim ki ben bundan memnun kaldım dilerim ki benim gibi herkes faydalansın ve vajina lazer yaptırıp rahat etsin diye düşündüğüm için buraya konu açtım umarım bu mantarla Savaşan herkese faydam olmuş olur Vajinal lazeri lütfen muhakkak deneyin..