vajinal mantar çok kötüyüm

merhaba ben de başta senin gibiydin baş uumdan mantar kremini ihmal etmiyordum ama doktorum bunun da sık kullanmamın floramı bozduğunu söyledi sana önerim gyntonıque fitil kullan derim hem floramı düzeltti hem koku akıntı yanma şikayetim olmadı
Teşekkür ederim çok fazla değil hafta da 2 3 defa sürüyorum. Ama sürmemeye gösteririm. Kendi geçti fiziken. Ruhu hala benimle 🤦🏼‍♀️

kızlar benim asla geçmeyen vajinal candida mantarım var. birkaç gün önce kaşıntı akıntı vs yapmaya başladı tekrar. travazol krem ve gynoflor flora düzenleyici fitil kullandım fakat işe yaramadılar. bugün çok kötüyüm inanılmaz yanma, kaşıntı, batma şişlik kızarıklık yaşıyorum. dün gece gynomax xl tedavisine başladım. gün içinde gynolomexin krem sürüyorum. vajinama soğuk buz kompress yaptım o derece. soğuk duşa girdim her şeyi yaptım ağlayacak duruma geldim yürürken bile sürtünmeden dolayı canım çok yanıyor. evdeyim çamaşır giymiyorum bu arada. en hızlı çözümünüz nedir aynı şeyi yaşayan var mı? ölmek istiyorum ya suan ozur dılerım. bu arada daha önce hiç bu kadar azmamıştı mantarım sadece koku ve akıntı sıkıntısı çekiyordum fitille idare ediyordum ama bu seferki mahvetti
Canım geçmiş olsun hiç endişe etme favronun cisti-fav takviyesini kullan sonra bana dua et Allah bir evlat nasip etsin Diye🥰

kızlar benim asla geçmeyen vajinal candida mantarım var. birkaç gün önce kaşıntı akıntı vs yapmaya başladı tekrar. travazol krem ve gynoflor flora düzenleyici fitil kullandım fakat işe yaramadılar. bugün çok kötüyüm inanılmaz yanma, kaşıntı, batma şişlik kızarıklık yaşıyorum. dün gece gynomax xl tedavisine başladım. gün içinde gynolomexin krem sürüyorum. vajinama soğuk buz kompress yaptım o derece. soğuk duşa girdim her şeyi yaptım ağlayacak duruma geldim yürürken bile sürtünmeden dolayı canım çok yanıyor. evdeyim çamaşır giymiyorum bu arada. en hızlı çözümünüz nedir aynı şeyi yaşayan var mı? ölmek istiyorum ya suan ozur dılerım. bu arada daha önce hiç bu kadar azmamıştı mantarım sadece koku ve akıntı sıkıntısı çekiyordum fitille idare ediyordum ama bu seferki mahvetti
Canım zalain krem kulan o çok iyi bende senin gibiyim garanti kremi kullanınca hafifliyor derim geçmiş olsun

Merhaba ben de 2-3 yıldır şiddetli bir şekilde kronik vajinal enfeksiyonu yaşıyorum.Gitmediğim doktor içmediğim ilaç ve takviye kalmadı.Ben de hpv çıktı araştırmalarıma göre hpv olan kişilerde sık enfeksiyon oluyormuş ve flora bozuluyormuş.Ben de acayip bir yanma oluyor,ben bu yanma için karbonatlı su içiyorum hemen yanmayı hafifletiyor .Tavsiye ederim.Başka sormak istediğiniz bir şey varsa mesaj da atabilirsiniz 👍🏼

q
Merhaba ben de 2-3 yıldır şiddetli bir şekilde kronik vajinal enfeksiyonu yaşıyorum.Gitmediğim doktor içmediğim ilaç ve takviye kalmadı.Ben de hpv çıktı araştırmalarıma göre hpv olan kişilerde sık enfeksiyon oluyormuş ve flora bozuluyormuş.Ben de acayip bir yanma oluyor,ben bu yanma için karbonatlı su içiyorum hemen yanmayı hafifletiyor .Tavsiye ederim.Başka sormak istediğiniz bir şey varsa mesaj da atabilirsiniz 👍🏼
merhaba ben de hpv pozitifim. doktorum da aynı şeyi söylemişti. benim yanmam geçti ama akıntı ve koku gibi problemlerim oluyor. sürekli ilaç tedavisi görüyorum bakalım nereye gidicek. cok gecmis olsun size

Merhaba çok geçmiş olsun 2 yıl önce doğum yaptım ondan sonra vajinal floram bir bozuldu ki 2 sene tam hayatım zindan oldu candida yüzünden. Denemediğim tedavi gitmediğim doktor kalmadı. Borik asit fitili, kremler, sirkeli suya oturma aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ancak geçici çözüm oldu hepsi. Her ilişki sonrası ve reglden sonra bazende durup dururken tekrarlıyordu en son istanbulda bir doktor buldum candida için vajinal lazer ve ordaki dokuları yenilemek canlandırmak için prp işlemi yaptırdım geçen ay 1. Seansımdı aşırı iyi faydasını gördüm çok şükür ki bu 1 ayda sadece 2 kere akıntım oldu ve ilişkide hiç canım acımadı. Bugün 2. Seansımı yaptırdım inşallah faydasını alırım toplam 4 seans olacak. Ama herşeyden önce ilk yapılması gereken şekeri tamamen kesip karbonhidratı azaltmak. Yoksa istediğin kadar tedavi ol tekrar geri gelecek. Doktorum dedi ki bu canlı yaşayan inatçı bir mantar. Bağırsakta oluşur ordan vajinaya ağzımıza kadar gelir. Dişlerde çürükler ağız kokusu yorgun uyanma gün içinde tokken yemek yeme isteği sürekli tatlı yeme isteği hepsi candida yüzünden. Benim psikolojim çok bozulmuştu o 2 senede yaşam kalitem sıfırdı son çare bu lazer dedim ağlaya ağlaya gittim doktora ama şu 1 ayda o kadar dua ediyorum ki o kadına Allah razı olsun ben eski sağlıklı temiz hayatıma geri döndüm ya bunu yaşayan herkese Allah sabır ve tez zamanda şifa versin
Doktor adı nedir?

turşu iyi geliyormuş,bi doktorun videosunda dinlemiştim,kendim uygulamıştım,isterseniz deneyin,en azından zararı yoktur turşunun

Test vermeden önce herhangi bir şey kullandınız mı akıntıyı azaltması ve doktorun test yapabilmesi için

Back
X