Vajinal mantar ve iltihap

Cennetim13

Bebe
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
299
129
18
Hocam Merhabalar benim sorum : vajina da iltihap ve mantar var doktorm bana fitil ve krem verdi ben fitillerden bir tanesini kullandım ve üç gün sonra adet oldum adetten sonra kullanmali miyim sizce

Ve hocam fitili üç gün ara ile kullanıyorum ya fitil i kullandıktan 2 günveya 3gün sonra ilişkiye girmemde bi sakinca var mı

adetten sonra fitile devam edin. vajınal fitilden 2 gün sonra ilişkiye girmenizde sorun yok.ama özellikle tekrarlayan ki yıllda 4 den fazla olursa enfeksiyon kroniikleşmiş olarak kabul ederiz ki kronik enfeksiyonlara yönelik tedavi verilmeli

Mantar tedavisi 3 lü olur.bi daha tekrarlanmaması için.ağızdan alınan antifungal tablet,vajinal fitil ve krem.tedavi 3 lü şekilde olmalı ben bu şekilde tedavi gördüm 5 yıl önce.bi daha tekrarlamadı

sağlık ocağındaki ebe içerde akıntımın olduğunu söyledi fitil ve ilaç kullandım fakat akıntı dışarıya akamıyo hep içerde kontrole gittiğimde bi kadın doğumcuya gitmemi söyledi akıntın hala içerde dedi çok korkuyorum bu akıntıyı nasıl dışarı atabilirim yada kötü bhişeymidir bu ebe mantar ve iltihap dedi birileri ne olur cevap yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…