• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
28
Merhaba arkadaşlar vajinal mantarım var 2 yıldır özellikle yaz aylarında deli gibi kaşınıyorum fitil falan kullandım geçiyo gibi oluyo ama süt kesiği gibi lekeler hala var sirkeli suda denemiştim siz nasıl tamamen kurtulunuz ya da kurtuldunuz mu

Merhaba arkadaşlar vajinal mantarım var 2 yıldır özellikle yaz aylarında deli gibi kaşınıyorum fitil falan kullandım geçiyo gibi oluyo ama süt kesiği gibi lekeler hala var sirkeli suda denemiştim siz nasıl tamamen kurtulunuz ya da kurtuldunuz mu
Bende evlendiğim ilk ay olmuştum hem aşırı kaşıntı hemde süt kesiği dediğiniz beyaz parçalar vardı travazol krem kullanmıştım mantar için o geçirmişti

bende kaç senedir mantarla uğraşıyorum gitmediği doktor kalmadı en son çare borik asit li fitil alıp bir ay kullandım fitil biteli bi hafta oldu bakalım tekrarlıcakmı

Bende evlendiğim ilk ay olmuştum hem aşırı kaşıntı hemde süt kesiği dediğiniz beyaz parçalar vardı travazol krem kullanmıştım mantar için o geçirmişti
Vajinal mantar rahim ağzında olmayıp sadeceiç dudaklarda oluyor mu. Bazen benim iç dudaklar kaşınıyor bakıyorum görünürde herşey normal. Rahim ağzında bişey yok. Mantar mıyım bilemiyorum

Vajinal mantar rahim ağzında olmayıp sadeceiç dudaklarda oluyor mu. Bazen benim iç dudaklar kaşınıyor bakıyorum görünürde herşey normal. Rahim ağzında bişey yok. Mantar mıyım bilemiyorum
Canım benim o zaman olduğun da komple kaşınıyodu o zamanda kullandım o kremi daha sonrasında beyaz parçalar olduğun da iç kısım kaşınıyor du bana iyi geliyor du o Krem şimdi bitti almadım bidaha doğal elma sirkesini duydum kaşıntı olunca pamuğa döküp siliyorum orayı taharet yaparken de kullanıyorum içtiğimde oluyor oda geçiriyor antibiyotik felanda çok kullandım ben oda yaptı bana son zamanlar da olan kaşıntı yı probiyotik kefir felanda içtim antibiyotik den kaynaklanan durumunuz da varsa doğal ev yoğurdu yiyin bol bol kefir için benim kullandığım yöntemlerim bunlar aşamalı aşamalı vajinal kaşıntının hertürlüsünü yaşadığım için baya bişey denedim ben 😅

Son düzenleme:
Eylul ozturk un surekli instagramda bahsettigi hipokloruz fisfis bana cok iyi geldi vd bir dahada tekrarlamadi bi bak istersen

Back
X