Vajinal mantara borik asit

Kızlar ilaç elime ulaştı. Bazı sitelerde kendiniz borik asiti katarin haplarının içine doldurun öyle fitil hazırlayın şeklinde yazıyordu ben tehlikeli bulduğum için asla denemedim böyke birşeyi. Şuanda da bir ecz aldım. bana gelen kapsüller kesinlikle bir eczane ortamında profosyonelce hazırlanmış toz halinde değil büyük kalıp jel halinde yani ev ortamında hazırlanması imkansız. Çok umutluyum arkadaşlar siz de dua edin. Hafta hafta yazıcam inş kesin çözüm
Merhaba ne durumdasıniz acaba iyi geldi mi fitiller

Doktorumda bana borik asit fitil önerdi gerçekten memnun olan var mı Ümraniye de bi eczane yapıor fiyatları çok yüksek bana 2 ay kullanmamı önerdi lütfen nasıl yaptığınızı anlatırmısınız bende eczaneden alıp kendim yapmak istiyorum lütfen acil bilgi verirmisiniz🙏
Merhaba, 2 ay boyunca her gün 1 tane koy mu dedi?

Doktorumda bana borik asit fitil önerdi gerçekten memnun olan var mı Ümraniye de bi eczane yapıor fiyatları çok yüksek bana 2 ay kullanmamı önerdi lütfen nasıl yaptığınızı anlatırmısınız bende eczaneden alıp kendim yapmak istiyorum lütfen acil bilgi verirmisiniz🙏
Yaptınız mı borik asit tedavisi

Ümraniyede hangi eczane yapıyormus bu fitili acaba? Bendr ümraniyedeyim yardımcı olursanz sevinirim

Back
X