Hanımlar merhaba, size iki sorum olacak. Birincisi; ben daha önce vajinal muayene olamadigima dair konu açmıştım. Kesinlikle ben vajinal muayene olamıyorum bunu netlestirdim. Sormak ve öğrenmek istediğim şey ben cinsel birliktelikte problem yaşamıyorum (eşim aceleci davranmaz, beni dinler) ama tüm Dr hemşire kim varsa bana ilişkiye girebiliyor musun diyor. İlişkiye giremiyorum da ben mi anlamiyorum
 Çok saçma bir soru ama inanın kendimden şüphe duymaya başladım.
İkinci sorum da şu ben vajinal muayenede icimde öyle bir baskı öyle bir acı hissediyorum ki sanki bir şey patlıyor içimde. Her vajinal muayene sonrasında kanamam oluyor. Bu his ve bu kanama sizde de oluyor mu?
Not; vajinal muayenede çok problemli olduğum için bu soruları doktorlara soramiyorum. Karşılarında mahcubiyet, utanç ve korku hissine kapılıyorum. Mahrem olduğu için cevremede anlatamıyorum

İkinci sorum da şu ben vajinal muayenede icimde öyle bir baskı öyle bir acı hissediyorum ki sanki bir şey patlıyor içimde. Her vajinal muayene sonrasında kanamam oluyor. Bu his ve bu kanama sizde de oluyor mu?
Not; vajinal muayenede çok problemli olduğum için bu soruları doktorlara soramiyorum. Karşılarında mahcubiyet, utanç ve korku hissine kapılıyorum. Mahrem olduğu için cevremede anlatamıyorum

diyeceğim o ki psikolojik bir durum bu.  eşimden başkasına karşı vajinismusum
 diyeceğim o ki psikolojik bir durum bu.  eşimden başkasına karşı vajinismusum son cumleniz kamu spotu gibi olmuş çok beğendim
 son cumleniz kamu spotu gibi olmuş çok beğendim 

yaptırtmak istemedim bir türlü
 yaptırtmak istemedim bir türlü  zaten sezeryan doğum oldu
 zaten sezeryan doğum oldu ama geçen ay enfeksiyon sebebiyle kadın doğuma gittim çok tatlı bi doktordu (normalde kadın erkek ayrımı yapmam ama kadın doktoru seçtim rahat bi doktordu işinin ehliydi belli) hayatımda 2.defa vajinal muayene yaptırdım bu sefer daha iyi geçti çok hafif sızı hissettim smear testi de yaptı.Smeardan dolayı çok çok hafif kanamam oldu.Kendimizi kastığımdan dolayı rahat olamıyoruz diye bu sefer kasmayacağım dedim sağlık sonuçta gerçekten çok rahatsızdım iyileşmem gerekiyordu . Uzun bi işlemde değildi.Böyle olumlu düşününce bi tık daha iyi geçti.Siz de sağlığım için diye düşünün
ama geçen ay enfeksiyon sebebiyle kadın doğuma gittim çok tatlı bi doktordu (normalde kadın erkek ayrımı yapmam ama kadın doktoru seçtim rahat bi doktordu işinin ehliydi belli) hayatımda 2.defa vajinal muayene yaptırdım bu sefer daha iyi geçti çok hafif sızı hissettim smear testi de yaptı.Smeardan dolayı çok çok hafif kanamam oldu.Kendimizi kastığımdan dolayı rahat olamıyoruz diye bu sefer kasmayacağım dedim sağlık sonuçta gerçekten çok rahatsızdım iyileşmem gerekiyordu . Uzun bi işlemde değildi.Böyle olumlu düşününce bi tık daha iyi geçti.Siz de sağlığım için diye düşünün
 Ben tüm cesaretimi toplayip deneye deneye sefiller gibi oldum
Ben tüm cesaretimi toplayip deneye deneye sefiller gibi oldum 

sen de rahat ol kasma kendini düzelecek
 sen de rahat ol kasma kendini düzelecek