Vajinal muayene sonrasi kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi incikk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

incikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
5
0
1
25
Merhaba arkadaşlar iki ay önce yoğun ve kıvamlı akıntı sorunuyla yaşadığım yerdeki kadın doğum uzmanına gittim bekar olduğumu belirttim zaten en başta sormuştu sonra 30 sn kadar iç dudakları çekerek inceledi külture gerek yok enfeksiyon olabilir dedi ilaç verdi o an dudakları çekiştirerek vajina girişine baktığı için sanırım ağrı rahatsızlık hissettim zaten ilk defa muayene oldum gergin de hissediyordum eve geldiğimde iç çamaşırı da belki 1 damla bile etmeyecek kan gördüm ve taharet için yıkayınca kurulanitken 3 gün boyunca belli belirsiz pembe lekeler peçeteye bulaştı içimde bir korku oluştu bu konuda çok bilgisisizm nolur anlayış gösterin bu tarz bir muayenenin kızlık zaryla alakası olamaz değil mi kaldi ki kaç yıllık bir uzman hekim kontrolünde yapılan

Affınıza sığınarak iç dudaklarım biraz sarkık acaba tahriş oldu da yikadikca tekrar tekrar lekeler mi oluştu diyorum ama internette bahsedilen pembe kan bir iki damla hep kızlık zarı yla bagdasmiş

Üzerinden 2 ay geçti bu durumun ama saçma sapan bir şüphe kaldı böyle bir konuyla doktora gitmek istemiyorum da o yüzden sizlerin fikrini almak istedim doktor hanım herhangi bir alet kullanmadı sadece eliyle çekiştirip inceledi ilaç yazdı kültür bile almadı

Bildiğim kadarıyla ülkede bekarete önem verildiği için bekar olan kadınlara vajinal yoldan bakmıyorlar. Bende bi kaç defa gittim ama böyle bir şey yaşamadım

Bekar olduğun için vajinal bakması çok saçma olmuş kabul etmeseydin keşke
Hiçbir alet kullanmadı ama çok kısa muayene etti zaten sorun akıntı olunca mantar ya da enfeksiyon olabilir anlarız hemen demişti ben de daha önce hiç muayene olmadım bilemedim ki

Bekar olup muayene olan var mı varsa dönüş sağlayabilir mi

Hiçbir alet kullanmadı ama çok kısa muayene etti zaten sorun akıntı olunca mantar ya da enfeksiyon olabilir anlarız hemen demişti ben de daha önce hiç muayene olmadım bilemedim ki
Bekarken gittiğimde hiç muayene etmemişti direk krem vermişti normalde muayene etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…