vajinal muayene ve KANAMA...

aysegulbilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
40
0
36
Eskişehir
öncelikle merhaba 36+5 günlük hamileyim bu akşam kontrolum vardı doktor alttan muayene etti ve açılmamın olduğunu söledi eve geldiğimde kanamamın olduğunu farkettim doktoru aradık ve tekrar hastaneye gittik tekrar muayene ve çamaşırım da yine kan muayeneden mi kaynaklıdır? neden olur bi bilgisi olan var mı çok tedirginim

öncelikle merhaba 36+5 günlük hamileyim bu akşam kontrolum vardı doktor alttan muayene etti ve açılmamın olduğunu söledi eve geldiğimde kanamamın olduğunu farkettim doktoru aradık ve tekrar hastaneye gittik tekrar muayene ve çamaşırım da yine kan muayeneden mi kaynaklıdır? neden olur bi bilgisi olan var mı çok tedirginim

e doktorun bişey demedi mi şundan gelmiş kan diye.. muayeneden de kaynaklı olabilir.. nişan da olabilir. ama en doğru cevabı doktorun verir

herhangi bişey yok dedi şuanda sadece lekelenme gibi devam ediyo devam ederse gel dedi ilk baktığında bi hafta içinde olabilir doğum demişti bu kanama herhangi bi etki yapar mı? içim rahatlamdı şu sebebten demediği için tedirgin bekliyorum...

doktorun baktı diye olmus olabilir canım bu ama nişanında gelmiş olabilir benşmde nisanım geldikten sonra az az kan geldi durud sancı baslasın öle giderim dedim ama sancı baslamadı ve kanama cogaldı bir pet dolduryordu saate yani malesef doğum baslamıs ve bebek kakasını yapmıs suya içerse zehirlen me tehlikesi var diye sazaryana aldılar beni allah bi avazda kurtarsın senide rabbim kimseyi bu yolda koymasın

muyeneden kaynaklıdr byk iht cnm.
ben doğm öncesi muayene oldmda uyarmştı kanamn olablr normaldir devam ederse yada kasılmalarn düzene girerse,suyun fln gelrse gel demşti

Back
X