Vajinal muayene

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba 38. Haftada doktorum vajinal muayene yapacağını söyledi ben şimdiden tedirgin oldum daha önce hiç mauyene olmadım nasıl oluyor hiç bir fikrim yok doğum masası gibi masadami oluyor örtü falan örtüyorlar dimi

Hayır canım normal sedyeyle uzanıyorsun alt çamaşırını çıkarıp . Sana çarşaf gibi bişey veriyor üstünü örtüyorsun. Dr iki parmağını vajinadan içeri sokup açılma var mı diye bakıyor . Sana bakmadan önce bacaklarını yukarı topla diyor . Toplam 3 saniye sürüyor

Hayır canım normal sedyeyle uzanıyorsun alt çamaşırını çıkarıp . Sana çarşaf gibi bişey veriyor üstünü örtüyorsun. Dr iki parmağını vajinadan içeri sokup açılma var mı diye bakıyor . Sana bakmadan önce bacaklarını yukarı topla diyor . Toplam 3 saniye sürüyor
Sağol canım acidan daha çok muayeneden korkuyorum çekiniyorum kasılırım

38. haftada vajinal muayene dedigi cati muayenesi sanirim.
Adi bile geriyor beni.
Neyse ki yaptirmiycam.

Ay ben daha önce hiç muayene olmadım inşallah kasılmam
3 saniye kız üç saniyede kasılsan nolcak . Normal Doğum istiyorsan şart bunu yaptırman . Vajinismus şikayetin yoksa çok rahat olursun. İlişki onun yanında çok daha zor

Kendini kasarsan çok acır zaten çok az sürüyor bana çatalda bakmıştı kendimi kastığım için çok acıdı :( hatırlayınca bile içim tuhaf oldu ama sonra kendimi rahat bıraktım derin derin nefes aldım o kadar da çok acımadı canım :)

Ya aslında ne istedigimide bilmiyorum korkuyorum normal olmaktan ama bilmiyorum çok stres oldum bu doğum konusunda doktor ne derse o artık

Benimki de belirsizlikte. Yani daha dogrusu doktorum devlette oldugu icin planli sezeryan yasak. Son ana kadar dogumla alakali bir sey demiyor.
Ama ben sezeryanda kararliyim. Ozelde sezeryan olucam. Tahliller icin devam ediyorum devlete.

Back
X