- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım acidan daha çok muayeneden korkuyorum çekiniyorum kasılırımHayır canım normal sedyeyle uzanıyorsun alt çamaşırını çıkarıp . Sana çarşaf gibi bişey veriyor üstünü örtüyorsun. Dr iki parmağını vajinadan içeri sokup açılma var mı diye bakıyor . Sana bakmadan önce bacaklarını yukarı topla diyor . Toplam 3 saniye sürüyor
Kasılıyorsun zaten bacakları çekince bide utançtan sıkıyorsun kendini hemen olup bitiyor ama korkmSağol canım acidan daha çok muayeneden korkuyorum çekiniyorum kasılırım
Ay ben daha önce hiç muayene olmadım inşallah kasılmamKasılıyorsun zaten bacakları çekince bide utançtan sıkıyorsun kendini hemen olup bitiyor ama korkm
3 saniye kız üç saniyede kasılsan nolcak . Normal Doğum istiyorsan şart bunu yaptırman . Vajinismus şikayetin yoksa çok rahat olursun. İlişki onun yanında çok daha zorAy ben daha önce hiç muayene olmadım inşallah kasılmam
Evet canım çatı için ben konu başlığını öyle açtım daha önce hiç bu tarz muayene olmadım korkuyorum açıkçası38. haftada vajinal muayene dedigi cati muayenesi sanirim.
Adi bile geriyor beni.
Neyse ki yaptirmiycam.
Eliylemi bakiyo bı aletle falan mı3 saniye kız üç saniyede kasılsan nolcak . Normal Doğum istiyorsan şart bunu yaptırman . Vajinismus şikayetin yoksa çok rahat olursun. İlişki onun yanında çok daha zor
Utanıyorum ya ne bileyim işteEvet canım çatı için ben konu başlığını öyle açtım daha önce hiç bu tarz muayene olmadım korkuyorum açıkçası
Normal dogum istiyorsan sart canim bu muayene.Evet canım çatı için ben konu başlığını öyle açtım daha önce hiç bu tarz muayene olmadım korkuyorum açıkçası
Eliyle canım iki parmağıylaEliylemi bakiyo bı aletle falan mı
Ya aslında ne istedigimide bilmiyorum korkuyorum normal olmaktan ama bilmiyorum çok stres oldum bu doğum konusunda doktor ne derse o artıkNormal dogum istiyorsan sart canim bu muayene.
Korkma kisa suruyormus.
Acı oluyor mu canım kimisi çok aciyo kanama falan oluyor yazmışEliyle canım iki parmağıyla
Ya aslında ne istedigimide bilmiyorum korkuyorum normal olmaktan ama bilmiyorum çok stres oldum bu doğum konusunda doktor ne derse o artık
Ayy alet demeyinnnnnn doktordan soğudumEliylemi bakiyo bı aletle falan mı
Valla yüz kere alttan muane oldum bi kere acımadı. Bende acıdı diyenlere hayret ediyorumAcı oluyor mu canım kimisi çok aciyo kanama falan oluyor yazmış
Sağol canım içimi rahatlattinValla yüz kere alttan muane oldum bi kere acımadı. Bende acıdı diyenlere hayret ediyorum
Herkes korkutuyor can yakıyor falan diyeAyy alet demeyinnnnnn doktordan soğudum![]()