Vajinal muayene?

RaksET

A ram sam sam 💃🏻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
117
68
28
Merhaba kızlar vajinal muayene sonrası ovulasyon testi yaptım yanlış çıkma ihtimali var mı bende bazen geç yumurtlama oluyor 14.gun negatifti bugün 19. Günüm pozitif gördüm

Merhaba kızlar vajinal muayene sonrası ovulasyon testi yaptım yanlış çıkma ihtimali var mı bende bazen geç yumurtlama oluyor 14.gun negatifti bugün 19. Günüm pozitif gördüm
Doktora sormayı unuttum oyuzden test yaptım muayeneye başka birşey için gitmistim

Muayene yaparken jel gibi bir şey sürüyorlar ya hiç muayene olmadın galiba bilmiyorsun
He ya 36 yaşında kadınım 11 yıllık evliyim bir doğum bir düşük yaptım kürtaj oldum ama hiç muayene olmadım çünkü mağarada yaşıyorum ben.
Muayene sırasında kullanılan jelle test sonucunun ne ilgisi var hala anlamadım.
Mesela jel sürülüp muayene olduktan sonra test yaparsan pozitif jel yerine duş jeli sürüp duş yaparsan negatif mi çıkıyor
Allah da sizi güldürsün

He ya 36 yaşında kadınım 11 yıllık evliyim bir doğum bir düşük yaptım kürtaj oldum ama hiç muayene olmadım çünkü mağarada yaşıyorum ben.
Muayene sırasında kullanılan jelle test sonucunun ne ilgisi var hala anlamadım.
Mesela jel sürülüp muayene olduktan sonra test yaparsan pozitif jel yerine duş jeli sürüp duş yaparsan negatif mi çıkıyor
Allah da sizi güldürsün
Seni bu kafayla herkes mağara da yaşıyor sanar

Back
X