vajinal muayene

sebepsiz fxixrtxixna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
129
0
96
Balıkesir
kızlar bugün vajinal muayenemi oldum.canım çok acıdı:bbo:bu kadarını beklemiyordum.zaten çekine çekine girdim odaya.offf bu muayene bu kadar acıyorsa doğum nasıl olur acaba:1shok:nasıl doğuracam benkafamçokkarıştıçok korkuyorum:bbo:

benimde 8 kasımda çatı muayenem var...bende stres olmuş durumdayım..ama bebek sahibi olmaya çalışırken çok daha can acıtan işlemlere maruz kalmıştım..en azından şimdi bebeğim için katlanma düşüncesi rahatlatıyor beni...
nasıl ellemi yapılıyor yoksa bi alet falanmı kullanılıyor bu çatı muayenesinde??????

canım önyargılı gittiğimiz için canımız acıyor bence
bende geçen hafta oldum çatı muayenemi elle yaptı dr.um
ama ben henüz muayene olmadan acıyacak fikrine sahip olunca kendimi çok kastım
o kadar kasmasam canım yanmazdı bence
katlanılmayacak bir acı değil bence dediğim gibi rahat olunursa acımaz bile diye düşünüyorum

evet yaa,
bencede kendimizi kastığımız için bu kadar kabus bir olay oluyor muayene. rahat olmak lazım aslında.
bebek sahibi olucaz inşallah, kolay değil bazı şeyler.

kendinizi rahat bırakır ve gevşeyebilirseniz acı duymazsınız hamişler. doktor gevşe demeseydi herhalde ben de acı duyardım ama bi şekilde ordaki kaslarımı gevşetip sakin kalınca hiçbir acı ya da rahatsızlık duymadım. korkmayın 30 sn sürmüyor bile :)

evet haklısınız ben de kastım kendimi.doktor elle muayene etti.fakat canım çok acıdı gerçekten.acaba açılmam fazla olmadı mı?o yüzden mi çok canım yandı?gerçi doktor 'herşey yolunda,normal doğum yapabilirsin' dedi ama...

Kendinizi kasmazsanız ağrı olmuyor.Muayene de çok kısa sürüyor zaten. Lakin tedirgin olmamak da elde değil ki. Benim bebişim hemen yukarı kaçtı korkudan :) Normal doğumum da zor olurmuş :(

Bende dün oldum catı muayenesını kafamçokkarıştı cok kolay gecmedı ama katlanılmayacak bırseyde degıl hem gercekten cok kısa suruyor. bıraz dısınızı sıkınca katlanıyorsunuz.

offf yaaa bende geçen ay vajinal muayene oldum..rahimde açılma varmı diye ama benim de canım çok acıdı...en korktuğum şeydir :((

Back
X