Vajinal ultrason ağrısı

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Canım muayenede çok yanıyor. Kendimi kasmiyorum da bence. Giriş biraz zorluyor sonra problem değil ama rahim ağzına bastırınca felaket agrım oluyor. Bunun kasmamla ilgisi var mıdır?

Canım muayenede çok yanıyor. Kendimi kasmiyorum da bence. Giriş biraz zorluyor sonra problem değil ama rahim ağzına bastırınca felaket agrım oluyor. Bunun kasmamla ilgisi var mıdır?
Evet bendede oyle oluyordu.basta çok acıyor. Girince rahatlıyorum.heralde kasiyoruz kendimizi.ben kasmamaya çalıştım daha iyi oldu.bnece sıkıyoruz ondan oluyor

Evet bendede oyle oluyordu.basta çok acıyor. Girince rahatlıyorum.heralde kasiyoruz kendimizi.ben kasmamaya çalıştım daha iyi oldu.bnece sıkıyoruz ondan oluyor
Galiba. Girince rahatlıyorum ama görüntülerken bastırıyor rahim ağzına. Eve gittiğimde bile adet sancısı gibi rahim ağrısı çekiyorum

Ben de kadın doğum doktoruma göründüğümde biraz acıyor ama ultrasyon doktoru baktığnda hiç acımıyor hissetmiyorum bile, kadının elimi hafif anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…