VAJINAL ULTRASON bilen birileri bakabilir mi acaba

cennet adam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
9
6
1
30
Merhaba 5 haftalik hamileyim esimle yurtdisinda yasiyoruz burda tanidigim danisabilecegim kimse yok doktora kontrole gittigimde vajinal ultrason goruntusunu aldim normal mi acaba hersey ilk hamileligim

Eklentiler

• 2650CCBB-ACF6-4D4D-AC43-59E048627E86.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba 5 haftalik hamileyim esimle yurtdisinda yasiyoruz burda tanidigim danisabilecegim kimse yok doktora kontrole gittigimde vajinal ultrason goruntusunu aldim normal mi acaba hersey ilk hamileligim
sekıl guzel. bu haftalarda yolk sac gorunur zaten bı tek. o da kesenın ıcınde alt taraftakı yuvarlak parlaklık. :) 1 2 haftaya kalp atısı ıcın gıdersın :) ne kadar sık gıdılıyor orda bılmem de :) hayırlı olsun :) ınsallah kalp atısını da duyarsın saglıkla ılerlesın:)

Tesekkur ederim yorum icin insallah bir sikinti cikmadan saglikla dogar Doktor bana tekrardan 3 hafta sonraya gun verdi ama baska doktora hastaneye falan da gitmeyi planliyoruz saglik acisindan sanirim turkiye daha iyi buralardan .. insallah sizin bebeginizde saglikla dogar kucaginiza alirsiniz

amin insallah :) bız canımız kalp sesı duymak ıstese gıdebılcek kadar rahatız. ama doktor ne zamn cagırsa o zaman gıdıyorum ben tabı:)

amin insallah :) bız canımız kalp sesı duymak ıstese gıdebılcek kadar rahatız. ama doktor ne zamn cagırsa o zaman gıdıyorum ben tabı:)
Evet o yuzden bazen keske turkiyede olsam diyorum :) ben aslinda kimyasal gebelikden dis gebelik olmasindan falan baya korkuyordum, çok okuyunca insan endişeleniyor ister istemez ama şuan öyle bir durum yok gibi değil mi

Evet o yuzden bazen keske turkiyede olsam diyorum :) ben aslinda kimyasal gebelikden dis gebelik olmasindan falan baya korkuyordum, çok okuyunca insan endişeleniyor ister istemez ama şuan öyle bir durum yok gibi değil mi
yok gerisi gelır ınsallah .kötü dusunmek yok. Sadece bu dıkkat edılmesı gereken donem. Cok ıs yapmayıver. Folık asıdını kullan.Hep guzel seyler dusun

yok gerisi gelır ınsallah .kötü dusunmek yok. Sadece bu dıkkat edılmesı gereken donem. Cok ıs yapmayıver. Folık asıdını kullan.Hep guzel seyler dusun
Insallah Vitaminleri falan aliyorum insallah hersey guzel olur normalde calisiyorum ama simdi part time calisiyorum hamilelikten dolayi insallah bi sikinti cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…