Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek kesesi daha belirgin oluyorBu bebek olabilir mi doktor göremedim bişey dedi beta testi verdi bebek oldugunu düsünmüyorum ama dedi
Degil dimi ama daha çokkk çokkk yeniiiiBebek kesesi daha belirgin oluyor
Aynen oldugunu düşünmüyorum dedi olabilir hayrlsıBen bi kese göremedim zaten dr en iyi görür yok demiş ama beta belki çok çok düşük yeniyse bi umut bilemiyorum
Kesenin vajinal gözükmesi için 2000 li değer lazım en az keseler farklı renk oluyor şu an en iyi sonucu HCG verirDegil dimi ama daha çokkk çokkk yeniiii
Peki 5 günlük bi HCG de gebelik saptanır mı ?Kesenin vajinal gözükmesi için 2000 li değer lazım en az keseler farklı renk oluyor şu an en iyi sonucu HCG verir
HCG değeri kaçPeki 5 günlük bi HCG de gebelik saptanır mı ?
Daha çıkmadı 5 ve üstü olması gerekiyormuş galibaHCG değeri kaç
5 ve üstü şüphelidir 10 kesindirDaha çıkmadı 5 ve üstü olması gerekiyormuş galiba
1.205 ve üstü şüphelidir 10 kesindir
1.20 betaBen bi kese göremedim zaten dr en iyi görür yok demiş ama beta belki çok çok düşük yeniyse bi umut bilemiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin1.20 beta
Aminn1.20 beta
AminnHakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin![]()