Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün gittim 4+4 dedi doktor vajinal ulturasonla muayne etti kese gözüktü nokta kadar bişi vardı bebek o dedi bu kadar Erken bebis görünür mü ki5. Haftada kese gözüktü 7. Haftada kalp atışı duyuldu, vajinal ultrason hiç olmadım.
son adet tarıhın ne?Ben dün gittim 4+4 dedi doktor vajinal ulturasonla muayne etti kese gözüktü nokta kadar bişi vardı bebek o dedi bu kadar Erken bebis görünür mü ki
Merhaba canım tebrik ederimBen dün gittim 4+4 dedi doktor vajinal ulturasonla muayne etti kese gözüktü nokta kadar bişi vardı bebek o dedi bu kadar Erken bebis görünür mü ki
21 ocakson adet tarıhın ne?
MaşaAllah saglikla gelsin evinize .Cinsiyeti nedir acaba yumurta takibi falan ovus yaptinizmi hic .Merhaba canım tebrik ederimevet bende 4+5 te vajinal ultrason ile kesem göründü şuan tam 13. Haftadayiz cinsiyeti de öğrendik
vajinal baktıktan bir hafta sonra da karından görmüştü doktorumuz
Amin canım inşallahMaşaAllah saglikla gelsin evinize .Cinsiyeti nedir acaba yumurta takibi falan ovus yaptinizmi hic .
Teşekkkür ederim canım benim sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba canım tebrik ederimevet bende 4+5 te vajinal ultrason ile kesem göründü şuan tam 13. Haftadayiz cinsiyeti de öğrendik
vajinal baktıktan bir hafta sonra da karından görmüştü doktorumuz
Hayirlisi hakkinizda insaAllahAmin canım inşallahyumurta takibi yapmadım ama adetten iki gün sonra kasık ağrım ve şeffaf akıntım vardı. O gün yumurtladigima eminim ve biz o günü değerlendirdik. O gün geldi yavrum
inanıyorum. Cinsiyetimiz erkek
![]()
Düşük önleyici hap verdi ve kırmızıya dönüp pıhtı halinde gelmediği sürece sorun yok dediKanama için doktor ne dedi