U umo Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2013 7 0 6 35 Bursa 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi umo #1 Cok kotu bi duygu bu ya cok yaniyor vajinam we gece uykusu falan kalmadi artik
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi umo #2 umo .!.: Cok kotu bi duygu bu ya cok yaniyor vajinam we gece uykusu falan kalmadi artik Genişletmek için tıkla... idrar yollarında enfeksiyon vardır bu yanma ondan olur..bendede vardı doktora gittim antibiyotik verdi birşey yok şimdi
umo .!.: Cok kotu bi duygu bu ya cok yaniyor vajinam we gece uykusu falan kalmadi artik Genişletmek için tıkla... idrar yollarında enfeksiyon vardır bu yanma ondan olur..bendede vardı doktora gittim antibiyotik verdi birşey yok şimdi
B bantam Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 244 6 118 İstanbul 21 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi umo #3 Evet idrar yollari iltihabi, benim de basima geldi. Geciktirmeden doktora git, bende bobregime kadar ulasmisti. Cok agrim vardi.
Evet idrar yollari iltihabi, benim de basima geldi. Geciktirmeden doktora git, bende bobregime kadar ulasmisti. Cok agrim vardi.
B bantam Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 244 6 118 İstanbul 21 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi umo #4 Evet idrar yollari iltihabi, benim de basima geldi. Geciktirmeden doktora git, bende bobregime kadar ulasmisti. Cok agrim vardi.
Evet idrar yollari iltihabi, benim de basima geldi. Geciktirmeden doktora git, bende bobregime kadar ulasmisti. Cok agrim vardi.
B bantam Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 244 6 118 İstanbul 21 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi umo #5 Evet idrar yollari iltihabi, benim de basima geldi. Geciktirmeden doktora git, bende bobregime kadar ulasmisti. Cok agrim vardi.
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 2 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi umo #6 Kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu doktora gitmelisin