Vajinam 'Şişmanladı' 35.hafta...Lütfen bakar mısınız?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Arkadaslar ne zamandır böyle bilemiyorum
aksam üstü giynirken elim vajinanin üst kısmı varya tüylerin oldu yer alt kısım değil ama kabrin altı desem yanlış yer anlayınca tuyleirn oldu yer oraya ne deniyor bilmiyorum
ellerimde böyle bYa etli geldi bana resmen kilo almış sanki orası nirde çamaşır lastiği illaki sıkıyor ne kadar büyük giyersem giyim ama komple soyundada baya etli acaba şişmiyor ,oradami kilo alıyor yoksa bebek dogum kanalinami indi ya Dr arayipta soramam ya gititimde gösterip sorucam ancak çok canım sıkıldı morelim bozuldu
22 kg aldım acaba kilomu yoksa başka ters bisyein belirtiosmi
aşağı kısmada bakit. Bı sis gibi görüntü yok ama neden üst kısım böyle

Benımde Öyle canım ya ben her yerımız gıbı oranında bÜyÜdÜĞÜnÜ genıŞledıĞını dÜŞÜnmÜŞtÜm doktorada sormadım hıÇ

Ayaz;biz problemliler
:) :) amma telefon duzeltmiş yazıları ya
acaba şişmi kilomu aldı yoksa bebekin kafası olması. Orada korktum ya
senindemi öyle ayaz

valla gülencim ben biliyosun dün doktordaydım bebeğin kafası orda değil sağ kaburgamın altındaymış kilomu değilmi bilmiyorum ama benim alt tarafıda şiş aman işte bi tuhaf her yer hakkaten problemliyizzzCADIARZU napalım ay bizde böyleyiz işte

gülencim valla öldürdün beni gülmekten oraya vajina denmiyor tatlım vajina içerdeki kısım ilişkiye girilen yer vajina .senin dış genital organların tabiki büyüyecek kocaman oluyor bütün hamilelerde böyledir renk siyahlaşır ve büyür büyümezse o doğumu nasıl yapacaksın rahminle beraber büyür sonra eski haline döner zayıflarsan tabii

aklıma gelmişken orayada bol bol çatlak kremi sür arkadaşım, ordada çatlak oluşabiliyor sonra demedi deme bilmiyorumkismile

bende böyle bişey hissetmiştim ve 2..3 gün sonra 26.haftada erken doğum oldu..ihmal etme canım....

benimki de aynı öyle gülencim ben de çok şaşırmıştım.ilk hamileliğimde daha fazla kilo aldığım halde böyle bişey olmamıştı.ilginç geldi bana da

okurken ne şişmanlaması dedim de sonradan anladım,dışta böyle bir durum hissedilmesi normal,içeriyi anlamazsınız sanıyorum ya da ben anlayamam değişiklikleri.

:)) hakkaten hafif bir obezite soz konusu oluyor o bolgede de,daha ne sekillere girecez bakalim :)

kaydirigubbakcemile3 ayyyy kıslarrr çok komiksiniz karın büyüyor rahim büyüyor dengelemek için orasıda büyüyecek tabiki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…