Vajinaplasti labioplasti ameliyatı oldum 27 /09/2025

pbpbS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
16
1
1
45
Merhabalar bugün ameliyatımın 4. Günü ve inanılmaz rahatım Doktorum Sezgin Dursun sorunsuz bir ameliyat deneyimi yaşattı bana çok memnun kaldım . ilk iki gün ağrılarım oldu ağrı kesici iğne ile atlattım şükürler olsun aynaya bakamadım 3 gün boyunca çünkü korktum ve nihayet bugün baktım keşke bakmasaydım korkunç bir görüntü ! Sakın bakmayın siz ben o hatayı yaptım . Şuan hiç bir sorunum yok sadece ödemlerin inmesini ve şeklimin oturmasını bekliyorum o kadar sorularınız varsa sorabilirsiniz

1 Ekim gecesi 5. Günüm sol tarafta sert bir şişlik ve ufak milim milim kanana oluyor sebebini bilemiyorum çıban gibi ağrıyor. Hemşireye sordum normal korkulacak hiçbir şey yok dedi

15 Ekim 17. Günüm bugün dikişlerim eridi büyük çoğunluğu ama hala kaşıntı var kantoron yağı ile rahatlatmaya çalışıyorum. Batmalarımda devam hala … ben bazı yorumlarda ameliyattan hemen sonra iş hayatıma döndüm diyenlere anlam veremiyorum inanın olamaz böyle bir şey. Allahtan çalışmıyorum yoksa mümkün değil inanın .
22 Ekim 25. Günüm batma yanma hissi bitti şükür erimeyen 3 4 dikişim kaldı görüntü olarak hala ufak şişlikler var fakat bu haliyle bile mükemmel
Hala oturamıyorum rahat şekilde yayılarak oturuyorum çünkü hassasiyet devam ediyor ama işlerimi yapıyorum çok rahatım . Sanırım on güne çok rahatlayacağım gibi

Bugün 34. Günüm ve şikayetlerimin %95 i bitti şükür sadece sert bir yere oturmamaya çalışıyorum kauçuk hissiyatı vardı yoğun şekilde bugün çok ama çok azaldı daha önce yaptırmadığıma çok pişmanım

8 Kasım ve 42. Günüm herşey yolunda şükürler olsun sadece cinsel ilişki henüz olmadı çünkü acele etmek istemiyorum . Doğum günümde olmasını istediğim için bekleme kararı aldım Özgüvenim tavan yapmış durumda inanılmaz iyi hissediyorum

Son düzenleme:
hudoplasti de oldunuz mu

Evet canım Sezgin bey operasyon yaparken kombine şekilde yaptı dış dudak ve beyazlatma hariç ben istemedim oda zaten gerek duymadı doktorumdan çok memnun kaldım uzun araştırmalarım sonunda en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum iyileşme sürecim bir an önce başlasa sabırsızlanıyorum inanın

hudoplasti tam nasıl yapılıyor
üstündeki deri tamamen mi alınıyor
dikiş izleri tam olarak nerede
bi de dudaklar çok mu kesiliyor
çok soru sordum biliyorum
şimdiden teşekkürler

Merhabalar canım ben Hüdoplasti yaptırmadım iç dudak yani labioplasti ve vajinaplasti ( daraltma ) yaptırdım . Ben tamamen doktoruma bıraktım şikayetlerime yönelik aşırı daraltma istemedim çünkü çok sorun olduğunu biliyorum iç dudaklar ise estetik şekilde nasıl düzgün oluyorsa doktorum o şekilde yaptı bir defa baktım ameliyattan sonra aşırı şişlik olduğu için bir daha bakmama kararı aldım ama buz ile pansuman yaparak şişliklerimi indirdim şu an harika bir görüntü var tamamiyle oturmamış haliyle bile çok tatlı görünüyor klitoris bölgeme dokundurmadım gerek duymadı doktorum dikiş izine gelince dikişler eriyen dikiş malum biliyorsunuz şu anda herhangi bir sıkıntı görünmüyor kısacası çok memnun kaldım 11. günüm bugün bir ay sonrasını düşünemiyorum

sizin için çok sevindim
bi de kendime sevinebilsem :))
bi cesaretimi toplayamadım
doktora karar versem hemen yaptırıcam
beğendiğim 3 doktor oldu
arastırmalarım sonucu
25 bin
100 bin
200bin
fiyatlar

En doğru kararı siz verirsiniz elbette çok iyi araştırın ne kadar pahalı olursa o kadar iyi olur düşüncesi olmasın . Ben Mersin Trabzon İstanbul Ankara çok araştırdım ve yakın arkadaşımın deneyimi üzerine kendi doktoruma karar kıldım labio ve vajinaplasti 60 bin tl öncesi sonrası resimler gönderdi bir çok dr asistanı bana fakat bu dr sadece kendi telefonunuzdan sizin için çektiriyor asistanına başkalarına göstermiyor .

Teşekkür ederim sizin durumunuz nedir acaba

operasyon foto görmeden
karar veremeyiz ki
görmeden nasıl karar verdiniz

Aynı doktora ameliyat olan arkadaşımın tavsiyesi üzerine muayeneye gittim ve kararımı o an verdim . Öncesi sonrası fotoları benim için Birşey ifade etmedi hiçbir zaman o doktorum hastaları referansıdır diye düşünüyorum muayeneye gittiğimde kontrole gelen hastalarıyla da görüşmem artı oldu benim için

Hangi doktorları incelediniz?
incelediğim çok var ama
Özgür Kartal güvenilir geldi bana
Ameliyat fiyatını bilmiyorum
bi de sosyal medya da Fatih Dağdelen dikkatimi çekiyor
sanki pahalı gibidir geliyor bana
Fatih Dağdelen her türlü ameliyatı yapıyor gibi
Bu iki doktorun Hüdoplasti ve labiaplasti fiyatlarını bilen var mı acaba

Özgur hoca 280-300 arasi yapiyor hem vaj hem labi toplami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…