Vajinaplasti labioplasti ameliyatı oldum 27 /09/2025

• Konu Sahibi Konu Sahibi pbpbS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pbpbS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
10
1
1
44
Merhabalar bugün ameliyatımın 4. Günü ve inanılmaz rahatım Doktorum Sezgin Dursun sorunsuz bir ameliyat deneyimi yaşattı bana çok memnun kaldım . ilk iki gün ağrılarım oldu ağrı kesici iğne ile atlattım şükürler olsun aynaya bakamadım 3 gün boyunca çünkü korktum ve nihayet bugün baktım keşke bakmasaydım korkunç bir görüntü ! Sakın bakmayın siz ben o hatayı yaptım . Şuan hiç bir sorunum yok sadece ödemlerin inmesini ve şeklimin oturmasını bekliyorum o kadar sorularınız varsa sorabilirsiniz

1 Ekim gecesi 5. Günüm sol tarafta sert bir şişlik ve ufak milim milim kanana oluyor sebebini bilemiyorum çıban gibi ağrıyor. Hemşireye sordum normal korkulacak hiçbir şey yok dedi

Son düzenleme:
hudoplasti de oldunuz mu

Evet canım Sezgin bey operasyon yaparken kombine şekilde yaptı dış dudak ve beyazlatma hariç ben istemedim oda zaten gerek duymadı doktorumdan çok memnun kaldım uzun araştırmalarım sonunda en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum iyileşme sürecim bir an önce başlasa sabırsızlanıyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…