hudoplasti de oldunuz muMerhabalar bugün ameliyatımın 4. Günü ve inanılmaz rahatım Doktorum Sezgin Dursun sorunsuz bir ameliyat deneyimi yaşattı bana çok memnun kaldım . ilk iki gün ağrılarım oldu ağrı kesici iğne ile atlattım şükürler olsun aynaya bakamadım 3 gün boyunca çünkü korktum ve nihayet bugün baktım keşke bakmasaydım korkunç bir görüntü ! Sakın bakmayın siz ben o hatayı yaptım . Şuan hiç bir sorunum yok sadece ödemlerin inmesini ve şeklimin oturmasını bekliyorum o kadar sorularınız varsa sorabilirsiniz
hudoplasti tam nasıl yapılıyorEvet canım Sezgin bey operasyon yaparken kombine şekilde yaptı dış dudak ve beyazlatma hariç ben istemedim oda zaten gerek duymadı doktorumdan çok memnun kaldım uzun araştırmalarım sonunda en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum iyileşme sürecim bir an önce başlasa sabırsızlanıyorum inanın
sizin için çok sevindimMerhabalar canım ben Hüdoplasti yaptırmadım iç dudak yani labioplasti ve vajinaplasti ( daraltma ) yaptırdım . Ben tamamen doktoruma bıraktım şikayetlerime yönelik aşırı daraltma istemedim çünkü çok sorun olduğunu biliyorum iç dudaklar ise estetik şekilde nasıl düzgün oluyorsa doktorum o şekilde yaptı bir defa baktım ameliyattan sonra aşırı şişlik olduğu için bir daha bakmama kararı aldım ama buz ile pansuman yaparak şişliklerimi indirdim şu an harika bir görüntü var tamamiyle oturmamış haliyle bile çok tatlı görünüyor klitoris bölgeme dokundurmadım gerek duymadı doktorum dikiş izine gelince dikişler eriyen dikiş malum biliyorsunuz şu anda herhangi bir sıkıntı görünmüyor kısacası çok memnun kaldım 11. günüm bugün bir ay sonrasını düşünemiyorum
Teşekkür ederim sizin durumunuz nedir acaba
operasyon foto görmedenEn doğru kararı siz verirsiniz elbette çok iyi araştırın ne kadar pahalı olursa o kadar iyi olur düşüncesi olmasın . Ben Mersin Trabzon İstanbul Ankara çok araştırdım ve yakın arkadaşımın deneyimi üzerine kendi doktoruma karar kıldım labio ve vajinaplasti 60 bin tl öncesi sonrası resimler gönderdi bir çok dr asistanı bana fakat bu dr sadece kendi telefonunuzdan sizin için çektiriyor asistanına başkalarına göstermiyor .
Hangi doktorları incelediniz?sizin için çok sevindim
bi de kendime sevinebilsem :))
bi cesaretimi toplayamadım
doktora karar versem hemen yaptırıcam
beğendiğim 3 doktor oldu
arastırmalarım sonucu
25 bin
100 bin
200bin
fiyatlar
farklı farklı doktorlar hakkında bilgi edinmeye çalışıyorumHangi doktorları incelediniz?
incelediğim çok var amaHangi doktorları incelediniz?
Özgur hoca 280-300 arasi yapiyor hem vaj hem labi toplamiincelediğim çok var ama
Özgür Kartal güvenilir geldi bana
Ameliyat fiyatını bilmiyorum
bi de sosyal medya da Fatih Dağdelen dikkatimi çekiyor
sanki pahalı gibidir geliyor bana
Fatih Dağdelen her türlü ameliyatı yapıyor gibi
Bu iki doktorun Hüdoplasti ve labiaplasti fiyatlarını bilen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?