VAJİNİMUSDAN KURTULMANIZA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIM ETMEK İSTERİM

ALEYNAAA16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
26
13
3
40
Meraba uzun zaman bu illetle uğraştım,çözünce burdan sorun yaşayanlara yardımcı olucam demiştim.şehrinizde bulunan vajinismus dr olan bir kadın doğumcuya gidin onlar yardımcı oluyor aparatlarla yardımcı oluyorlar, yok gitmek istemezseniz trendyoldan vajinismus seti alın xylocaine diye bir spray var onu alın,birde kayganlaştırıcı jel alın inanın hiç korkmayın yaptığınıza siz bile inanamıyacaksınız.hemen eşinizle deneme yapmayın büyük aparatla da 1 hafta çalışın artık alıştınız şimdide trendyoldan dildolar viblador artık adı herneyse ondan alın sadece onla 1 hafta çalışın bu aparatları içinizden 100 e kadar sayarak yapın pes emeyin bumuymuş ya diyeceksiniz ...çok kolay olduğuna inanamayacaksınız ve evet bitti şimdi ilişkiye hazırsınız ilişkide üstte olduğunuz pozisyonda dneyin kontrol sizde olunca rahat edersiniz jelden de sürün işte bu kadar buiş.. kendinize güvenin arkadaşlar (bu arada ilk denemelerde uyuşturucu spreyi sıkarken poponuza peçete sıkıştırında süzülen sprey yakmasın ) gayet açık yazdım sanırım deneyecek olanlara kolaylıklar diliyorum sizin elinizde unutmayın başaracaksınız.

SORU SORMAK İSTEYEN OLURSA CEVAPLARIM İNANIN ÇOK UZUN YILLAR UĞRAŞTIM ŞİMDİ MUTLUYUM 1,5 YAŞINDA OĞLUM BİLE VAR ALLAHA ŞÜKÜR... ÇOK ÇEKTİM BELKİ Bİ YARDIMIM OLUR DİYE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM.

ÖNCELİKE BİR KADIN DOĞUM DR.EŞİNİZLE GİDİN MUAYNE OLUN EŞİNİZDE YANINIZDA OLSUN BUNLARI YAPMADAN ÖNCE YA EŞİNİZ YANINIZDA OLSUN YADA ÖNCE EŞİNİZLE KONUŞUN SONRA KIZLIK BOZULUNCA GÖRMEDİM ETMEDİMLE BAŞINIZ AĞIRMASIN KIZLIK BOZULUNCA .TAVSİYEM DR YARDIMI İLE EŞİNİZİN YANINDA YAPIN SONRA BUNLARLA KOLAY BİR ŞEKİLDE YENERSİNİZ.

ÖNCELİKE BİR KADIN DOĞUM DR.EŞİNİZLE GİDİN MUAYNE OLUN EŞİNİZDE YANINIZDA OLSUN BUNLARI YAPMADAN ÖNCE YA EŞİNİZ YANINIZDA OLSUN YADA ÖNCE EŞİNİZLE KONUŞUN SONRA KIZLIK BOZULUNCA GÖRMEDİM ETMEDİMLE BAŞINIZ AĞIRMASIN KIZLIK BOZULUNCA .TAVSİYEM DR YARDIMI İLE EŞİNİZİN YANINDA YAPIN SONRA BUNLARLA KOLAY BİR ŞEKİLDE YENERSİNİZ.
Kızlık zarını dert edecek kocaları varsa bi zahmet onlarla sevişmeyip adliyeye gitsinler bence. Kendinize 2. sınıf insan muamelesi yaptırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz.

BİZİM İÇİN SORUN YOKTU EŞİM HİÇ SORUN ETMEDİ AMA MAĞLESEF BÖYLE BİR TOPLUMDA YAŞIYORUZ VE EĞER ÖYLE BİR ZİHNİYETLERİ VAR DİYE UYARMAK İSTEDİM

Caps lockunuzu kapatın yazarken bağırmak anlamına geliyor ve o şekilde yazmak yasak. Her yere aynı şeyi yazıp yapıştırıp durmayın gözümde bir kadın değil kadınlarla özel konuşmalar yapmaya çalışan erkek imajı çiziyorsunuz şu an

tm kapattım oldumu? sizi ilgilendiren konuysa okuyabilirsiniz... ilk defa açtım konu ,yeni olduğum için hata yapabilirim bu şekilde azarlar gibi konuşmanız hoş değil ilginiz dışında bir konuysa okumazsınız olur biter.

Bu durumu yaşamayan bilemez çok zor bir durum ve çok insan yardım bekliyor burdan ne kadar kadına yardımcı olabilirsem okadar iyi olur diye düşündüm sadece gizemliasli gizemliasli

Back
X