vajinismus 10 yıl

vayyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
1
0
1
34
Merhaba, burada en çok tartışılan konu vajismus sanırım bende şansımı denemek istedim:)
31 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Eşimle 20 yaşında tanıştık o zamandan beri beraberiz. Bu zamana kadar hiç penetrasyon olmadı. Evliliğin başında fulya acıbadem hastanesınde internetteki yorumlara bakarak Selcen hocaya gittim. Hocalık bir durum yok ben başaramadım. Dilatör önerdi ama inanın bana dilatör kullanırken işkenceye maruz kalıyormuşum gibi hissediyorum. Bundan 1 2 sene öncesine kadar vajinama parmağımı bile dokunduramıyordum ama şuan en azından fitil ve ya dilatörün en küçüğünü kan ter içinde olsa bile sokabiliyorum. Durumun psikolojik olduğunu tabiki biliyorum. Çok kolay bir şekilde inanılmaz rahat bu sorunu çözenlerden biraz farklı durumum. Gerçekten benim kadar zorlanmış ve başarmış insanlardan doktor veya tedavi önerisi alabilir miyim? Hipnoz- emdr gibi yöntemler kullanan var mı? Artık şu çaresizliği anlatırken bile yoruluyorum. Kimseye söyleyememekten yaşadığım ızdıraptan yoruldum. Şöyle yap geçer böyle yap geçer gibi tavsiyelerin dışında gerçekten önerebileceğiniz yöntemler doktorlar var mıdır? teşekkür ederim.

Özelden yazıyorum doktoru

İstanbulda olmanız büyük şans. Doktor Saygın Miçozkadıoğlu kesinlikle tavsiye ediyorum. Direkt kliniğe gidin online terapi falan değil. Başarısız sonuçlanan tek bir hastası dahi yok. Bende 2 senelik evliyim onunla 3 günde yendim. Dediğiniz gibi evde dilatör ya da parmak egzersizi yapmak benim için imkansızdı. Sağ olsun öyle güzel yöntemlerle çalışıyor ki bir anda vajinismus denen illetten kurtulmuş olarak buluyorsunuz kendinizi. Keşke bu sorunu yaşayan her kadının ona ulaşma imkanı olsa. Maddi olarakta birçok klinikten çok daha uygun fiyatlı. Memnun kalacağınıza ve çözeceğinize eminim. Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda başardım mesajınızı okuruz aramıza hoşgeldin deriz

Hipnoz tedavisi uygulanan doktor var mı?
Hipnoz tedavisi yapan bir doktorla görüştüm tam başlayacaktım 1 günde biteceğini söyledi. Sonrasında psikolog arkadaşımla görüştüm ve geçici bir yöntem olabileceğini söyledi o yüzden gitmedim. Başka bir doktorla 3 günde yendim direkt muayenehanesinde. İyi araştırın derim hipnoz yöntemini düşünüyorsanız

Gittiğiniz doktorun ismini öğrenebilir miyim? İstanbul'da mı?

Kızlık zarı kalın olan ve operasyon geçirmeden başaran var mı? Bir doktor bana dedi ki kızlık zarı kalın olduğu için operasyon gerekiyor operasyon olmadan olmazmış.

Biraz özel olacak ama 4 yıldır evlisiniz cinsel ilişki olmuyor mu yani hiç. Bu duruma eşinizin tepkisi ne oluyor

Gittiğiniz doktorun ismini öğrenebilir miyim? İstanbul'da mı?
Evet İstanbul’da saygın miçozkadıoğlu ile yendim. Kızlık zarımda fazlalık vardı benimde ama operasyona gerek kalmadı esneyebilen bir yapıda olduğu için. Sizin durumunuz nedir bi bakması lazım eğer benimki gibiyse gerek kalmayabilir

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…