- 28 Eylül 2018
- 69
- 19
- 88
- Konu Sahibi Mirabilis_
-
3 sene vajinismusa katlanmissiniz, jinekologa gitmek istemediginiz ve esiniz de inaylamadigi icin hipnoterapi alip basari elde edememissiniz, sonunda yillar sonra ilk basta yapmaniz gerek seyi yapmissiniz ve vajinismusu yenmissiniz.
Bunun neresi basari hikayesi? Bir de yazmissiniz sorusu olan varsa ozelde yazsin diyeOlay basindan sonuna kadar felaket
Bence boyle duusunmeyen cok yanlış arkaadas iyi bir sekilde ornek olmaya calisiyiru sizlerin basina gelmediği icin hemen tutarsiz bilmeden yirum yapiyisunuz yanlis yapiyisun3 sene vajinismusa katlanmissiniz, jinekologa gitmek istemediginiz ve esiniz de inaylamadigi icin hipnoterapi alip basari elde edememissiniz, sonunda yillar sonra ilk basta yapmaniz gerek seyi yapmissiniz ve vajinismusu yenmissiniz.
Bunun neresi basari hikayesi? Bir de yazmissiniz sorusu olan varsa ozelde yazsin diyeOlay basindan sonuna kadar felaket
Esi jinekologa gitmesine izin vermedigi icin 3 sene beklemis. Bu mu dogru olan sizce?Bence boyle duusunmeyen cok yanlış arkaadas iyi bir sekilde ornek olmaya calisiyiru sizlerin basina gelmediği icin hemen tutarsiz bilmeden yirum yapiyisunuz yanlis yapiyisun
Eşim izin vermediği için değil istemediği için herkesin düşüncesi farklı kimseyi yargılama hakkına sahip değilsin ayrıca ben kendimde korktuğum ve daha önceki terapiden olumsuz sonuç almamdan dolayı bi soğukluk oluştuğu için kendimi anca şimdi rahat hissedebildim .senin böyle bir problemin yok belli boş yazılar yazıp durmazsan sevinirim ben burda ihtiyacı olanlara bilgi vermek yazıyorum git başka konulara laf at senEsi jinekologa gitmesine izin vermedigi icin 3 sene beklemis. Bu mu dogru olan sizce?
Canim aynu durumu bende yasuyirum suan ve belkinkadinin maddi durumu iyi degil vajinismus tedavisi 4 8 bin arasi herkes bu ucretu odeyemez ister istemez olmayinca bir guvensizlik oluşmuştur. Yanu sacma sapan yorum yapmak için yapma bence ince bir on yargilarini yenEsi jinekologa gitmesine izin vermedigi icin 3 sene beklemis. Bu mu dogru olan sizce?
Bence haddinizi aşan insanlari kucumseyen yorumlar yapmayin herkesin basarisi yasadigiyla ölçülür sizin anlamayacaginiz bir sey demekki en azindan insanlarin hevesini kırmayın.Esi jinekologa gitmesine izin vermedigi icin 3 sene beklemis. Bu mu dogru olan sizce?
Evet öyle gerçektenTebrik ederimBen de vajinismusu terapi ile yenenlerden biriyim dünyanın bütün yükü omuzlarından alınmış gibi oluyor öyle güzel bir his ki bu
Eşim izin vermediği için değil istemediği için herkesin düşüncesi farklı kimseyi yargılama hakkına sahip değilsin ayrıca ben kendimde korktuğum ve daha önceki terapiden olumsuz sonuç almamdan dolayı bi soğukluk oluştuğu için kendimi anca şimdi rahat hissedebildim .senin böyle bir problemin yok belli boş yazılar yazıp durmazsan sevinirim ben burda ihtiyacı olanlara bilgi vermek yazıyorum git başka konulara laf at sen
Canim aynu durumu bende yasuyirum suan ve belkinkadinin maddi durumu iyi degil vajinismus tedavisi 4 8 bin arasi herkes bu ucretu odeyemez ister istemez olmayinca bir guvensizlik oluşmuştur. Yanu sacma sapan yorum yapmak için yapma bence ince bir on yargilarini yen
Zar mar olaylari icin esim istemedi demissiniz. Bu soylediginizin ne kadar sacma bir sey oldugunun farkinda misiniz? Siz problemi cozmeye calisiyorsunuz, esiniz bambaska bir mevzuya takiliyor ve size hic destek olmuyor. Siz kendi kendinize -cozumu bildiginiz halde- cabaliyorsunuz ve en sonunda esiniz ikna oluyor, sonuz taaaaaam 3 sene sonra sizin en basta yapmak istediginiz sekilde cozuyorsunuz.Bence haddinizi aşan insanlari kucumseyen yorumlar yapmayin herkesin basarisi yasadigiyla ölçülür sizin anlamayacaginiz bir sey demekki en azindan insanlarin hevesini kırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?