Vajinismus bitti

Mirabilis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
69
19
88
Kızlarrr Yendim sonunda 3 yıllık kabusum son buldu .:)) Hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum. Vajinismusu hepiniz biliyorsunuz . Korku yanma batma acı hisleri basınç hissi hepimizin yaşadığı kabuslar.. evliliğimizin 1. Yılında hipnoterapi aldım jinekolağa gitmekten korktuğun için ve eşim de istemediği için ama hiç bir yararını görmedim . Orası dardı dokunduğumda sanki gözüme parmağımı sokuyormuş gibi bir his . Umudumuz kayboldu kavgalar çoğaldı ayrılıp barışmalar arttı derken ben kendi kendime tek parmak egzersizleri yapmayı başardım bir allık fırçası ile egzersiz yaptım ama bunlar kolay olmadı tabi.
Derken bunlar o bölgenin geniş olduğu dokunma hissinden duyduğum rahatsızlığı azalttı . Kadın doğuma gitmeye kendimi hazır hissettim tek başıma yenebileceğim bişey olmadığını kabul ettim eşimi zor ikna ettim zar bozulma olaylarına falan taktığı için ve daha önceki psikoterapi seansımız boşa gittiği için umudumuz kaybolduğundan zor ikna oldu.
ve tam 3 seansta şaka değil 3 seansta bu kabus bitti . Giderken çok mu umutluydum hayr çok korktum evet ama sonunda bitti . 3 seanstan sonra oldu sonra bi süre ben yine kastım falan doktorun aldırdığı bi aparat ile biraz çalıştım denedik Ve oldu inanılmaz bişey....istanbulda dr önerisinde bulunabilirim merak edenler özelden yazabilir daha ayrıntılı bilgi almak için .. inşallah bu sıkıntıdan hepiniz kurtulursunuz

Diyeceğim şu ki erteledikçe erteleniyor yapmayın bi cesaret kendinizi toplayıp ya doktor desteği alın ya da aparat kullanarak bi cesaret yenin emin olun ben yaptıysam hepiniz yapabilirsiniz .

3 sene vajinismusa katlanmissiniz, jinekologa gitmek istemediginiz ve esiniz de inaylamadigi icin hipnoterapi alip basari elde edememissiniz, sonunda yillar sonra ilk basta yapmaniz gerek seyi yapmissiniz ve vajinismusu yenmissiniz.
Bunun neresi basari hikayesi? Bir de yazmissiniz sorusu olan varsa ozelde yazsin diye 🤦🏼‍♀️ Olay basindan sonuna kadar felaket 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

3 sene vajinismusa katlanmissiniz, jinekologa gitmek istemediginiz ve esiniz de inaylamadigi icin hipnoterapi alip basari elde edememissiniz, sonunda yillar sonra ilk basta yapmaniz gerek seyi yapmissiniz ve vajinismusu yenmissiniz.
Bunun neresi basari hikayesi? Bir de yazmissiniz sorusu olan varsa ozelde yazsin diye 🤦🏼‍♀️ Olay basindan sonuna kadar felaket 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Arkadaşım senin vajinismus rahatsızlığın yok anlaşılan o yüzden anlayamazsın kimin ne yaşadığını evet bu benim için ve belki bi çok kişi için çok büyük başarı . Ben ihtiyacı olanlara destek olmak için yazdım ki bu hastalığı 5 yılda 10 yılda hala çözemeyen arkadaşlar var emin ol ki bi çok kişi destek için mesaj attı bana yorum yaparken kırıcı olup olmayacağını göz önünde tutarak yaparsan iyi olur

Bence boyle duusunmeyen cok yanlış arkaadas iyi bir sekilde ornek olmaya calisiyiru sizlerin basina gelmediği icin hemen tutarsiz bilmeden yirum yapiyisunuz yanlis yapiyisun

Bence boyle duusunmeyen cok yanlış arkaadas iyi bir sekilde ornek olmaya calisiyiru sizlerin basina gelmediği icin hemen tutarsiz bilmeden yirum yapiyisunuz yanlis yapiyisun
Esi jinekologa gitmesine izin vermedigi icin 3 sene beklemis. Bu mu dogru olan sizce?

Esi jinekologa gitmesine izin vermedigi icin 3 sene beklemis. Bu mu dogru olan sizce?
Eşim izin vermediği için değil istemediği için herkesin düşüncesi farklı kimseyi yargılama hakkına sahip değilsin ayrıca ben kendimde korktuğum ve daha önceki terapiden olumsuz sonuç almamdan dolayı bi soğukluk oluştuğu için kendimi anca şimdi rahat hissedebildim .senin böyle bir problemin yok belli boş yazılar yazıp durmazsan sevinirim ben burda ihtiyacı olanlara bilgi vermek yazıyorum git başka konulara laf at sen

Canim aynu durumu bende yasuyirum suan ve belkinkadinin maddi durumu iyi degil vajinismus tedavisi 4 8 bin arasi herkes bu ucretu odeyemez ister istemez olmayinca bir guvensizlik oluşmuştur. Yanu sacma sapan yorum yapmak için yapma bence ince bir on yargilarini yen

Tebrik ederim 🤗 Ben de vajinismusu terapi ile yenenlerden biriyim dünyanın bütün yükü omuzlarından alınmış gibi oluyor öyle güzel bir his ki bu

tebrikler... jinekoloğa gitmeyi reddetmeyin asla herkesin düzenli olarak kontrol için bile gitmesi gerekiyor başka şekilde çözemezsiniz bu hastalıkları

Eşim izin vermediği için değil istemediği için herkesin düşüncesi farklı kimseyi yargılama hakkına sahip değilsin ayrıca ben kendimde korktuğum ve daha önceki terapiden olumsuz sonuç almamdan dolayı bi soğukluk oluştuğu için kendimi anca şimdi rahat hissedebildim .senin böyle bir problemin yok belli boş yazılar yazıp durmazsan sevinirim ben burda ihtiyacı olanlara bilgi vermek yazıyorum git başka konulara laf at sen
Canim aynu durumu bende yasuyirum suan ve belkinkadinin maddi durumu iyi degil vajinismus tedavisi 4 8 bin arasi herkes bu ucretu odeyemez ister istemez olmayinca bir guvensizlik oluşmuştur. Yanu sacma sapan yorum yapmak için yapma bence ince bir on yargilarini yen
Bence haddinizi aşan insanlari kucumseyen yorumlar yapmayin herkesin basarisi yasadigiyla ölçülür sizin anlamayacaginiz bir sey demekki en azindan insanlarin hevesini kırmayın.
Zar mar olaylari icin esim istemedi demissiniz. Bu soylediginizin ne kadar sacma bir sey oldugunun farkinda misiniz? Siz problemi cozmeye calisiyorsunuz, esiniz bambaska bir mevzuya takiliyor ve size hic destek olmuyor. Siz kendi kendinize -cozumu bildiginiz halde- cabaliyorsunuz ve en sonunda esiniz ikna oluyor, sonuz taaaaaam 3 sene sonra sizin en basta yapmak istediginiz sekilde cozuyorsunuz.
Ben bunu basari hikayesi olarak gormedigimi soyluyorum

Back
X