Vajinismus Bursa

Merhaba hanımlar 🌸 3,5 aylık evliyim,eşimle iliskiye giremiyorum. Vajinismusla ilgili doktor araştırdım, Çiğdem Tezcan karşıma çıktı. Seans ücretlerine 7.500 paket fiyat denildi. Parmak egzersizi,dilatör egzersisi falan yaptırıyomuş sanırım. Bunlarda korkutuyor beni. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen ??

Ben de bursadayım aynı doktoru aradım fakat fiyat çok yüksek geldi. Dr. Yuliya doster'ı buldum 5.500 fiyat verdi yorumları da gayet iyi. İstersen oraya da bi bak ben yarın ilk muayeneye gideceğim

Merhaba hanımlar 🌸 3,5 aylık evliyim,eşimle iliskiye giremiyorum. Vajinismusla ilgili doktor araştırdım, Çiğdem Tezcan karşıma çıktı. Seans ücretlerine 7.500 paket fiyat denildi. Parmak egzersizi,dilatör egzersisi falan yaptırıyomuş sanırım. Bunlarda korkutuyor beni. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen ?? 😔
Merhaba doktora gittiniz tedavi oldunuz mu acaba

Merhaba hanımlar 🌸 3,5 aylık evliyim,eşimle iliskiye giremiyorum. Vajinismusla ilgili doktor araştırdım, Çiğdem Tezcan karşıma çıktı. Seans ücretlerine 7.500 paket fiyat denildi. Parmak egzersizi,dilatör egzersisi falan yaptırıyomuş sanırım. Bunlarda korkutuyor beni. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen ?? 😔
merhaba bende ayni doktorlari araştirdim gittinizmi acaba?

merhaba bende ayni doktorlari araştirdim gittinizmi acaba?
Merhaba biraz geç oldu dönüşüm kusura bakmayın. Bu doktorlardan önce jinekoloğa gidip muayene oldum. Anatomik bir engel var mı diye. Çok fazla acı hiisediyorudm çünkü.doktorum gözle muayene etti ilk sonra parmak muayenesi yaptı. Kesnlkle vajinismus olmadğmı gayet sağlıklı bir kadın oldğmu söyledi. Parmak egzersizi önerdi. Zorlandım ilk başlarda eşime aramzda sorunlar oldu. Ama sonra çok şükür ki çözdük. Beklediğim ve korktuğum kadar acı yoktu. İnanamadm yapabliğime ve eşime defalarca sordum oldu mu gerçekten diye 😅 Herşey kfada bitiyormuş anladm ki 🙏🏼

Back
X