Vajinismus hastasıyım☹️

Canim hemen baska doktora git. Ve cogu devlet hastanesi pisikiyatrileri ilgileniyor . Durumun varsa ozelede de gidebilirsin ama devlette hallolabilir misal ben 8 seansti sanirim devlete gittim ve kurtuldum. Yazini tesadufen gordum kayitsiz kalamadim. 3 yil yasadim onla ben zor bir surec ama sonra bumuymus diyosun. Sevgiyle kal.

Özele gttim Ian hiç umursamadı bile alttan muayene etti gonderdi
Vajinismus uzmanı doktora gidin. Normal kadın doğum uzmanı bir şey yapamaz ki size zaten. Bu sorunu üç günde bir haftada çözen uzmanlar var. Onları araştırın.

Eskişehir'de bu konuda hiç doktor yok die bilirim
İnternette yazınca bir sürü doktor çıktı, onların bazıları muhakkak bu tedaviyi uyguluyordur. Alanının vajinismus olmasına dikkat edin. Orada yoksa Ankara ya da Bursa’ya da bakabilirsiniz. Üç günde halledilebilecek sorun için yıllarınızı harcamayın.

• Beğen
Reactions: The
Merhaba canım bende vajinismus hastasıydım ve yeni atlattım burda konu var oraya gel yardımcı olurlar inan yenebilirsib 7 sene cektim ben dün tamamen yendim sakın pes etme canını sıkma çocuk çocuk diye tutturanlara da aldırma önce bu hastalığı yenmelisin bak benim gbi korkak yendiyse herkes yener sakın pes etme dilatör seti al canımın içi bak aynı dertten muzdaribim yanındayım hersey geçecek

Merhaba canım bende vajinismus hastasıydım ve yeni atlattım burda konu var oraya gel yardımcı olurlar inan yenebilirsib 7 sene cektim ben dün tamamen yendim sakın pes etme canını sıkma çocuk çocuk diye tutturanlara da aldırma önce bu hastalığı yenmelisin bak benim gbi korkak yendiyse herkes yener sakın pes etme dilatör seti al canımın içi bak aynı dertten muzdaribim yanındayım hersey geçecek
Kendi kendine evde yenmeyi umarsa sizin gibi yedi sene daha bekler. Kısa zamanda yenen de var ama onların hastalığı hafif boyutta. Doktora gitmesi lazım.

• Beğen
Kendi kendine evde yenmeyi umarsa sizin gibi yedi sene daha bekler. Kısa zamanda yenen de var ama onların hastalığı hafif boyutta. Doktora gitmesi lazım.
Bakın bilip bilmeden konuşmayın benim eşim yanımda değildi ben kayınvalidemle birlikte kaldım kaç sene insanları böyle yargılayamazsınuz parası olan var olmayan var ?? Benim elimde yoktu çaresizdim destekcim bile yoktu kaç kez doktora gittim hiç biri burda yenenler kadar bna destek olmadı ben doktorlar sayesinde değil kendi çabamla kendime inanarak yendim yaşamayan bilemez o yüzden önce insanların ne yaşadığını düşünün ona göre konuşun ..!

Bakın bilip bilmeden konuşmayın benim eşim yanımda değildi ben kayınvalidemle birlikte kaldım kaç sene insanları böyle yargılayamazsınuz parası olan var olmayan var ?? Benim elimde yoktu çaresizdim destekcim bile yoktu kaç kez doktora gittim hiç biri burda yenenler kadar bna destek olmadı ben doktorlar sayesinde değil kendi çabamla kendime inanarak yendim yaşamayan bilemez o yüzden önce insanların ne yaşadığını düşünün ona göre konuşun ..!
7 sene normal degil ama insanlarin durumu olmayabilkr ama biraz para biriktirir yine gider

• Beğen
Merhaba 3 yıllık ewliyi m vajinismusum bu illetten nasıl kurtulabilirm 1 kere doktora gttim ilgilenmedi umursamadi
Bunun sebebi psikolojik ve anlamıda cinse saldırı yani sen küçükken cinse saldırıda taciz girişimi olmuş olabilir kısa sürede tedavi olursun psikologo gitmeni tavsiye ederim 🙏🏻

7 sene normal degil ama insanlarin durumu olmayabilkr ama biraz para biriktirir yine gider
Tabiki gidebilir benim durumum cok ama cok farklı benim demek istediğim pskolojik destek ben en ünlü doktora bi göründüm Ebru zülfikaroglu bna 15 bin TL dedi durumum yoktu sonra azmettim ve başardım cok doktora giden arkadaşlarım var benim hepsi aynı yöntemi uyguluyor ve bunun için dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok bnce

Neyi yargıladım yahu, niye yükseldiniz şimdi? Maalesef toplum olarak bu hastalığı önemsemiyoruz, erteliyoruz hep. Ağrılı, sancılı bir hastalığımız bulsa tak diye bulacağımız parayı bu konuda esirgiyoruz. Konu sahibi üç, siz de yedi senede kaç kere biriktirirdiniz o parayı. Abartmayın isterseniz, sanki 50 bin mi istiyorlar 💆🏻‍♀️

Bunun sebebi psikolojik ve anlamıda cinse saldırı yani sen küçükken cinse saldırıda taciz girişimi olmuş olabilir kısa sürede tedavi olursun psikologo gitmeni tavsiye ederim 🙏🏻
Vajinismus: cinse taciz, babayla kavga, gerdek gecesi korkusu ve doğum videoları izleyip korkma benzeri durumlardan ötürü çıkıyor

Neyi yargıladım yahu, niye yükseldiniz şimdi? Maalesef toplum olarak bu hastalığı önemsemiyoruz, erteliyoruz hep. Ağrılı, sancılı bir hastalığımız bulsa tak diye bulacağımız parayı bu konuda esirgiyoruz. Konu sahibi üç, siz de yedi senede kaç kere biriktirirdiniz o parayı. Abartmayın isterseniz, sanki 50 bin mi istiyorlar 💆🏻‍♀️
Yükselmedim öyle küçümsedin sanki halletse senin gbi beklemez yedi sene falan ?? Evt erteliyoruz malesef ama destekçi önemli onu demek istiyorm . Esirgeme falan değil ama bu kadar hersey phaloyken birikmiyor işte bide dünyanın sıkıntısı olunca olmuyor ben yeni ev aldım ve hersey cok pahalı azmettim kendim yendim bende bunu demek istşyorm ama anlamadınız sanırım

Vajinismus: cinse taciz, babayla kavga, gerdek gecesi korkusu ve doğum videoları izleyip korkma benzeri durumlardan ötürü çıkıyor
Evt mesela benim babam cok baskıcıydı cok korkardım namus kavramı yüzünden belki de bunlar oldu hayırlısı olsun ini

Back
X