Eminim ki senin gbi şımarık değilim biz birbirimize tahammül ediyorsak sana laf düşmezGelmez gelmez, ben kimseyi kendime tahammul etmek zorunda birakmam cok sukursiz de simarikliginizin ekmegini yiyin bundan sonra
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim ki senin gbi şımarık değilim biz birbirimize tahammül ediyorsak sana laf düşmezGelmez gelmez, ben kimseyi kendime tahammul etmek zorunda birakmam cok sukursiz de simarikliginizin ekmegini yiyin bundan sonra
![]()
Hayatta basarilarEminim ki senin gbi şımarık değilim biz birbirimize tahammül ediyorsak sana laf düşmez![]()
Siz nasıl kurtuldunuz psikolojim bozuldu intihar etmek istiyorum artikMerhaba canım bende vajinismus hastasıydım ve yeni atlattım burda konu var oraya gel yardımcı olurlar inan yenebilirsib 7 sene cektim ben dün tamamen yendim sakın pes etme canını sıkma çocuk çocuk diye tutturanlara da aldırma önce bu hastalığı yenmelisin bak benim gbi korkak yendiyse herkes yener sakın pes etme dilatör seti al canımın içi bak aynı dertten muzdaribim yanındayım hersey geçecek
Siz nasıl kurtuldunuz psikolojim bozuldu intihar etmek istiyorum artiMerhaba canım bende vajinismus hastasıydım ve yeni atlattım burda konu var oraya gel yardımcı olurlar inan yenebilirsib 7 sene cektim ben dün tamamen yendim sakın pes etme canını sıkma çocuk çocuk diye tutturanlara da aldırma önce bu hastalığı yenmelisin bak benim gbi korkak yendiyse herkes yener sakın pes etme dilatör seti al canımın içi bak aynı dertten muzdaribim yanındayım hersey geçecek
Allah korusun lütfen öyle şeyler yapmayın hayatta herseyin çözümü var dilatör seti aldım başladım çalışmalara canım burda sayfa var vajinismusu nasıl yendik diye oraya bak arkadaslar yardımcı olur sanaSiz nasıl kurtuldunuz psikolojim bozuldu intihar etmek istiyorum arti
Şu halinizle hala kızlık zarı derdinde misiniz? Bu cehalet ne zaman bitecek Allahım…Dilatör ile zarar verebilirm kızlık zarına die dusunuyorum
Canım kızlık zarının gitmesini istemiyorsan bu hastalığı yenmek de istemiyorsun demektir mecbur gidecek kızlık zarı eşinle birlikte yap oda görsün lütfen bu hastalığı yenmek için suan bunları düşünme bir an önce başlamalısınDilatör ile zarar verebilirm kızlık zarına die dusunuyorum
7 yıl ardidan sadece dilatör set ilemi başardınız yoksa destek aldinizmiAllah korusun lütfen öyle şeyler yapmayın hayatta herseyin çözümü var dilatör seti aldım başladım çalışmalara canım burda sayfa var vajinismusu nasıl yendik diye oraya bak arkadaslar yardımcı olur sana
Hiçbi şekilde destek almadım kendi kendime yendim7 yıl ardidan sadece dilatör set ilemi başardınız yoksa destek aldinizmi
Hakikaten yaaaaŞu halinizle hala kızlık zarı derdinde misiniz? Bu cehalet ne zaman bitecek Allahım…
gülüm , ben dilatörden önce doktora gittim , eşimle söylemesi ayıp yaptık yapamadık mı anlayamamıştık, doktor baktı kızlık zarın duruyor yapamamışsınız dedi, sonra dilatöre filan başladım , sonra yendik filan ve hiç bir ilişkimde yada dilatörde kanamam olmadı.Dilatör ile zarar verebilirm kızlık zarına die dusunuyorum
Lan mı? Üsluba bakÖzele gttim Ian hiç umursamadı bile alttan muayene etti gonderdi
Hiçbi şekilde destek almadım kendi kendime yendim
Bu set ile nekadar sürede yendiniz ben 3 haftalık evliyim bir parmak sokabiliyorumHiçbi şekilde destek almadım kendi kendime yendim
Ben 5 ayda yendim canımBu set ile nekadar sürede yendiniz ben 3 haftalık evliyim bir parmak sokabiliyorum
Hangi yöntemi kullaniyolarTabiki gidebilir benim durumum cok ama cok farklı benim demek istediğim pskolojik destek ben en ünlü doktora bi göründüm Ebru zülfikaroglu bna 15 bin TL dedi durumum yoktu sonra azmettim ve başardım cok doktora giden arkadaşlarım var benim hepsi aynı yöntemi uyguluyor ve bunun için dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok bnce
Canım bna doktor önce Kızlık zarımın alınmasını ardında hipnoz yöntemini uygulamayı düşündüHangi yöntemi kullaniyolar