Vajınısmus ıcın acele doktor tavsıyesı!

Dilber1983

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
7
0
86
Almanya
bilmiyorumkismileArkadaslar merhaba,

Ya ben 5 yildir evliyim ve bir türlü su vajinismus belasindan kurtulamadim. Artik bunalima girmek üzereyim. Avurapa'da yasiyorum ve burada vajinismus pek yaygin olmadigi icin doktorlar da bu konuda pek tecrübeli degiller. Dogru dürüst klinikler yok. Son care olarak Türkiye'ye gelip tedavi olmaya karar verdik esimle birlikte.

Istanbul'da, Ankara'da vs. COK IYI bir doktor tavsiye edebilirmisiniz?

Su ana kadar internet araciligiyla Ankara'da Hera Klinik (Süleyman Eserdag), Istanbul'da Saygin Micozoglu ve Kusadasi'ndan Murat Ulusoy isimlerine rastladim. Ücüyle de irtibata gectim. En fazla bir haftada iyilesecegimi söylüyorlar (zaten ancak bir haftaligini gelebiliriz Avrupa'dan) ve fiyatlari 4000-5000 TL!!!

Bu doktorlarla tecrübeleri olan varmi? Söyledikleri gibi kesin iyilestiriyorlar mi? Türkiye'de vajinismus tedavisi gercekten bu kadar pahali mi ya? Hadi biz neyse de Türkiye'de yasayanlar nerden buluyor bu paralari ya hayret!

Arkadaslar, yardimlarinizibilmiyorumkismile bekliyorum hemde dört gözle!

Ya ben 5 yildir evliyim ve bir türlü su vajinismus belasindan kurtulamadim. Artik bunalima girmek üzereyim. Avurapa'da yasiyorum ve burada vajinismus pek yaygin olmadigi icin doktorlar da bu konuda pek tecrübeli degiller. Dogru dürüst klinikler yok. Son care olarak Türkiye'ye gelip tedavi olmaya karar verdik esimle birlikte.

Su ana kadar internet araciligiyla Ankara'da Hera Klinik (Süleyman Eserdag), Istanbul'da Saygin Micozoglu ve Kusadasi'ndan Murat Ulusoy isimlerine rastladim. Ücüyle de irtibata gectim. En fazla bir haftada iyilesecegimi söylüyorlar (zaten ancak bir haftaligini gelebiliriz Avrupa'dan) ve fiyatlari 4000-5000 TL!!!

Bu doktorlarla tecrübeleri olan varmi? Söyledikleri gibi kesin iyilestiriyorlar mi? Türkiye'de vajinismus tedavisi gercekten bu kadar pahali mi ya? Hadi biz neyse de Türkiye'de yasayanlar nerden buluyor bu paralari ya hayret!

Canım ben ulusoya gittim bir çok arkadaş gibi çokta memnun kaldım ayrıca bir topic var onunla ilgili bu sayfada orda herşey var takip edebilirsin... Allah şifa versin ...

Bende Ankara lina kadın sağlığı merkezine gittim.Uzman psikoloj ve kadın doğum uzmanı şükran hocam sayesinde 3 seansta ve uygun fiyatla 10 ay yaşadığım bu sorundan kurtuldum...

Çok iyi dediğin için tavsiye ediyorum. ankarada süleyman eserdağ. heraklinik.. ben 2 günde başardım asla parmak yok bilesin.. harika bir doktor.. zerre can acısı yok.. üstelik doktordan öte abi gibi arkadaş gibi... tavsiye ederim...

Kızlar bende vajinumuştum ve atlattım şükür ki ve size nasıl atlattığımi yazıyım ve eğer o şekilde gecmezse o zaman dr gidersiniz ve ben 2sene vajinumuştan dolayı eşimle birlikte olamadım sonra dr gittim ve bir haftada atlattım şöyle oldu:
Öncelikle kendimi hazırladım ve önce tek parmağım ile alıştırdın sonra iki güç derken kendimi alıştırdım ve daha sonra eşimle birlikte olacağımız anda bebe yağı kullandım ve şükür atlattım kızlar ve bana dr bu şekilde bir ay deneyin olmazsa gel seni kocaeli araştırma hastanesine yönlendiricem dedi ve şükürki gerek kalmadı ve şimdi de bebeğim olması için tedavi oluyorum

mrb arkadaşlar bende 19 boyunca eşimle beraber olamadım. en sonunda hacettepe de doç. dr. elif kabakçı ya gittim. çok şükür kurtuldum. şu an iki çocuk annesiyim. bu sorunu yaşayanlara hacettepe hast. psikoloji bölm. doç. dr. elif kabakçı yı şiddetle tavsiye ederim... allah yardımcınız olsun :65: ben başardım sizde yapabilirsiniz......

Ben Saygın Micozoğluna gitmeyi düşünüyorum, parmak egzersizleriyle hiç ilerleme kaydedemedim nedense, bana en uygun yöntem hipnoterapi. Çoğu kişi de memnun kalmış bu doktordan, garantili de, iyileşemezsen para iadesi yapıyor, tabi Allah korusun inş kısa sürede iyileşirim.

merhba bnde vajınısmusum suanda psıkoloqa qıdıyorum eşimle egzersızlerı bıraz ıse yarıyor mesala oncekı gıbı korkumuyorum.ıns snde aşarsın cnm.gebe kalmayı cok ıstıyorum sızce kalabılırmıyım bu durumdayken?

Arkadaslar sizlerden bir ricam olucak Izmir"de vajinismus tedavisini üstelenen bildiginiz Hastane yada Doktor varmidir. Acil yardimlariniza ihtiyacim var. Tesekkür ederim simdiden hepinize.

Arkadaslar sizlerden bir ricam olucak Izmir"de vajinismus tedavisini üstelenen bildiginiz Hastane yada Doktor varmidir. Acil yardimlariniza ihtiyacim var. Tesekkür ederim simdiden hepinize.

canım izmirde var bi kaç yer ama nasıllardır bilemiyorum netten bende baya araştırdım birçok yer çıkıyo hatta en ünlüsüde kuşadasındaki doktor tek seansta çözüyomuş ama dünyanın parasını istiyo canım bak bende hala vajinismusum bu sitede başka bi başlık altında toplandık vajinismus nedir tecrübelerimizle vajinismusu yenelim diye orda bir çok arkadaş var ve herkes tecrübelerini anlatıyo veyardımcı olmaya çalışıyolar birbirlerine orayada gel muhakkak egzersizlerine başla herkesle umut ediyorum hepimiz ii olacağız

Merhaba cnm kesinlikle tavsiye ediyorum kuşadasında dr. murat ulusoy 1,5 günde kesin çözüm ben gideli 1 ay oldu yeni yendim bu hastalığı şimdi çok iyiyim ve murat bey gerçekten bu hastalığın üstesinde geliyor ve tedavisi çok iyi...

Merhaba cnm kesinlikle tavsiye ediyorum kuşadasında dr. murat ulusoy 1,5 günde kesin çözüm ben gideli 1 ay oldu yeni yendim bu hastalığı şimdi çok iyiyim ve murat bey gerçekten bu hastalığın üstesinde geliyor ve tedavisi çok iyi...

slm cnm o doktor çok pahalı bi doktor bende görüşmüştüm ama gidemedim bişey sormak istiyorum doktor hipnoz filan mı uyguluyo yoksa egzersizmi çok merak ettim bunu

slm cnm o doktor çok pahalı bi doktor bende görüşmüştüm ama gidemedim bişey sormak istiyorum doktor hipnoz filan mı uyguluyo yoksa egzersizmi çok merak ettim bunu

Evet cnm ücreti fazla:( İlk olarak sorununu anlatıyorsun bilinçaltına iniyor nedenini öğreniyor canım daha sonra bunların üzerine hipnoz tedavisi uyguluyor ama öyle bayıltarak falan değil sadece rahatlaman adına telkinler veriyor sonra 3 aparat verip otele gönderiyor tek tek deniyosun yapamazsan doktor muayenanesinde kendisi çalıştırıyor ama 1,5 günde kesin çözüm cnm yenemeyen yok murat beyle 2. günü akşamı vajinismusu unutuyosun resmen ve murat bey gerçekten bu işi biliyor...

Evet cnm ücreti fazla:( İlk olarak sorununu anlatıyorsun bilinçaltına iniyor nedenini öğreniyor canım daha sonra bunların üzerine hipnoz tedavisi uyguluyor ama öyle bayıltarak falan değil sadece rahatlaman adına telkinler veriyor sonra 3 aparat verip otele gönderiyor tek tek deniyosun yapamazsan doktor muayenanesinde kendisi çalıştırıyor ama 1,5 günde kesin çözüm cnm yenemeyen yok murat beyle 2. günü akşamı vajinismusu unutuyosun resmen ve murat bey gerçekten bu işi biliyor...

nasıl yani sen o 3 aparatla yapamazsan kendisimi yapıyo :S ben zaten aparatla denemedimde 3 parmak tam alabiliyorum şuan eş denemesi yapcam inş

nasıl yani sen o 3 aparatla yapamazsan kendisimi yapıyo :S ben zaten aparatla denemedimde 3 parmak tam alabiliyorum şuan eş denemesi yapcam inş

Canım kendisi çalıştırıyor ama öyle düşündüğün gibi değil kendin yapıyosun aslında o yardımcı oluyor sadece..Çok iyi ilerlemişsin ama egzersizleri yensende yapmaya devam et iyice açılsın gevşesin orası umarım en kısa zamanda yenersin...

vajinismus tedavisi için para vermeye gerek yok biraz sabrınız ve vaktiniz varsa ücretsiz tedavi olacağınız kurumlar var ismi cinsel işlev bozuklukları merkezi istanbulda birçok yerde var ben şu anda tedavi görüyorum tedavinin ortalarındayım ve ücret ödemedim sizin ilerlemenize göre seans süreleri değişiyor

Back
X