Vajinismus için dilatör yapabildim ama ilişkiye giremiyorum

Xoxo235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
23
8
36
25
5 yıldır vajinismusla uğraşıyorum
ilk evlendigimde bir kere ucundan ilişki yaşadım kanamam olduğu için canım acıdığı için bıraktım. Sonra yıllarca denemekten bile kaçtım. 6 ay önce Dilatörle egzersiz yapmaya başladım. Yine onu da erteleye erteleye yaptığım için çok uzun sürdü. Ama son bir haftadır büyük olanı içime çok iyi bir şekilde alabiliyorum. Bugün artık bütün cesaretimi toplayıp eşimde denedim ancak sadece başı girdi daha fazla ilerlemiyor. İlerletmeye calistigimda bir duvarla bir acıyla karşılaşıyorum. En büyük dilatörü rahatça yapmama rağmen penis birleşmesi yaşayamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Aynı durumu yaşayanlar varsa önerileriniz olursa dinlemek isterim

Meraba bu rahatsızlık hakkında pek bir bilgim yok ama şunu çok merak ediyorum yıllardır eşinizle birlikte olamamanız eşiniz tarafında nasıl sabırla karşılanıyor. Yanlış anlamayın sadece merak ettim yani erkek olarak sizinle olamamaya nasıl dayanıyor?

Hiç birlikte olamıyor değiliz. Yani cinsel birleşme dışında her şeyi yapabiliyoruz. Birbirimizi mutlu ediyoruz herhangi bir sorun olmuyor.

Ben bir kadın olarak birlikte olamamaya nasıl dayanıyorsam o da aynı şekilde dayanıyor kadın erkeği pek yok bu işin evlilik ekip işidir biz de üstesinden gelmeye çalışıyoruz

Hala aynı sorunu yaşıyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…