Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spreymi yanma yapmisKız kardeşim vemcain sprey sayesinde kurtuldu bu durumdan hafif yanma yaşadığını söylemişti ama çok acılı bi durum olduğunu sanmıyorum yoksa tedavi olurken kullanmazdı ama yine de bi eczacıya sorun
Selam. Vemcainede iyi jetexde iyi. İkiside aynı şekilde hafif yanma yapıyor bu normal. Öyle çok kötü bi yanma değil korkma çok hafif 2 dk ya geçiyor zaten.sonrasında dilatörede sürüp içine itiyorum . jetex emla kremle eş değer ama emla biraz pahalı olduğu için ben jetex kullanıyorum vemcainede aynı ikisini aynı anda kullanabilirsin kremi dışarıya spreyi içine fısKizlar merhaba vajinismus icin jetex krem mi vemcaine spreymi daha iyi.vemcaine sprey sikinca yakma yanma oluyormu lutfen kullananlar yazsin. Jetex aci verir mi iceri sürsek
Ay spreyi almicam kremle yapicam ama dilator kullanmadim kullanmam direk esli deniycem jetex kremi icine de surucem.vemcaine sprey ice sikinca cok yakiyormus ve iltihap yapabilirmisSelam. Vemcainede iyi jetexde iyi. İkiside aynı şekilde hafif yanma yapıyor bu normal. Öyle çok kötü bi yanma değil korkma çok hafif 2 dk ya geçiyor zaten.sonrasında dilatörede sürüp içine itiyorum . jetex emla kremle eş değer ama emla biraz pahalı olduğu için ben jetex kullanıyorum vemcainede aynı ikisini aynı anda kullanabilirsin kremi dışarıya spreyi içine fıs
Eşli denedinizmiAy spreyi almicam kremle yapicam ama dilator kullanmadim kullanmam direk esli deniycem jetex kremi icine de surucem.vemcaine sprey ice sikinca cok yakiyormus ve iltihap yapabilirmis
Vemcaine 2 fıs sıksan yeter zaten bende iltihap falan yapmadı. Jetexte güzel bi krem hemen uyusturuyor . Ama şu aralar bende jetex kullanıyorum parmağımla içine kadar sürüyorum . Eşli denemedim henüz o aşamaya gelmedim hazır değilim henüzAy spreyi almicam kremle yapicam ama dilator kullanmadim kullanmam direk esli deniycem jetex kremi icine de surucem.vemcaine sprey ice sikinca cok yakiyormus ve iltihap yapabilirmis
Sizdemi vajinismussunuzVemcaine 2 fıs sıksan yeter zaten bende iltihap falan yapmadı. Jetexte güzel bi krem hemen uyusturuyor . Ama şu aralar bende jetex kullanıyorum parmağımla içine kadar sürüyorum . Eşli denemedim henüz o aşamaya gelmedim hazır değilim henüz
Ne krem ne sprey hiç birni kullanmadan kendi kendime atlattım korkumun üstüne gittim 7 yıl oldu.Kizlar merhaba vajinismus icin jetex krem mi vemcaine spreymi daha iyi.vemcaine sprey sikinca yakma yanma oluyormu lutfen kullananlar yazsin. Jetex aci verir mi iceri sürsek
Peki dusundugumuzden daha basitmiydi rahat olunca daha kolay oldumuNe krem ne sprey hiç birni kullanmadan kendi kendime atlattım korkumun üstüne gittim 7 yıl oldu.
Nekadar krem sprey sürerseniz sürün sıkın. Kastığınız sürece acı yada ağrı hissedersiniz. Önce zihninizi rahatlatın boşaltın.
MalesefSizdemi vajinismussunuz
Kişiden kişiye değişiyor işte ben krem spreyle deniyorum ilk ama ara ara onlarsız yapmaya çalışıyorum ki alışayım diyeNe krem ne sprey hiç birni kullanmadan kendi kendime atlattım korkumun üstüne gittim 7 yıl oldu.
Nekadar krem sprey sürerseniz sürün sıkın. Kastığınız sürece acı yada ağrı hissedersiniz. Önce zihninizi rahatlatın boşaltın.
Tabi ki de rahatlıkla oldu. herşey zihinde bitiyor çünkü gerçekten.Eğer önceden yaşadığın başka sorunlar olduysa t*aciz gibi psikolijikmen etkileyen olaylar onlarda bu duruma getiriyor. Ama eğer başka faktörler yoksa gerçekten rahat olmak önemliPeki dusundugumuzden daha basitmiydi rahat olunca daha kolay oldumu
Evet artik kafamda bitircem ve sadece jetex deniycem o kadarTabi ki de rahatlıkla oldu. herşey zihinde bitiyor çünkü gerçekten.Eğer önceden yaşadığın başka sorunlar olduysa t*aciz gibi psikolijikmen etkileyen olaylar onlarda bu duruma getiriyor. Ama eğer başka faktörler yoksa gerçekten rahat olmak önemli