Vajinismus iken hamile kalabilir miyim

Ahhajjakal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
12
0
1
24
Öncelikle herkese iyi akşamlar, arkadaşlar benim aslında vajinismus sürecim var devam eden ama eskiye göre daha rahat giden yine de yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz belki bebiş olur diye, normalde adet zamanım 2 gün sonra, son 1 haftadır göğüslerim şiş ve sol göğüs ucum morardı gibi damarlarım belirdi yani, bugün ise sabah 10 gibi afedersiniz lavaboda kahverengi leke gördüm adet olacağım sandım normalde düzenlidir ama bekledim hala devamı gelmedi devamlı lavaboya gittim aynı idi sadece silince kahverengi uzayan akıntı geldi kıl gibi yani demem o ki bu saat oldu hala birşey yok sizce şüphelenmeli miyim

İlişkiye giriyor musunuz? Nasıl hamilelik ihtimaliniz oluştu vajinismusken ?

Zaten çözdüm sadece daha rahat olacak zamanla bunu biliyorum ama onun öncesinde olmuş olabilir mi demek istemiştim

Kısmen denilebilir, birde zaten dışına gelince de gebe kalan çok vajinismuslu var bakıldığında bende bunları yaşayınca şüphelendim, şüphelenmemeli miyim yani

Şüphelenin tabii de, doğum nasıl olacak? Kontroller ? Ben onu düşündüm o yüzden sordum

Olabilir tabiki, sonuçta yarı iliski ile hamile kalanları okuyoruz. Önemli olan spermin gideceği yere ulasmasi

Niye kadınlığınızı yok sayıyorsunuz? Birliktelik yaşayamadan anne olma çabasına giriyorsunuz. Bu evlilikten mutluluk bekliyorsunuz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…