Vajinismus Kabusum Oldu...

Bende 12 yillik evliyim ve reyyan hocada tedavi gordum 6 seansta sorunum cozuldu insanlari karalamayin lutfen ben dokunurken bile tedirgin olan biriydim sayesinde cok yol kattettim tedavim bitmeden yorum yapmak istemedim bende yeni yeni gitmeye baslamistim ama ilk gittigim gunden beri hep iyikim oldu burda bu sorunu yasayipta sessizce derman arayan insanlar var ve olumsuz yorumlarda cekimser kaliyorlar insanlari yaniltmayin benim gibi ertelemeyin alaninda iyi bir hekimden destek alin lutfen ilerki zamanlarda eslerde de sorun cikmaya basliyor suan bende tam olarak bunu yasiyorum inaniyorum bu da gececek kendiniz icin baslayin ertelemeyin..

Arkadaşlar merhaba bende vajinismusu atlatan biri olarak size yazıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum bu hastalık degil önce bunu bilin ! Beynimizin bize oynadığı bir oyun olarak düşünün zamanında çevreden duyulan yanlış ve abarttılar bilgi kirliliği hepsi... Suan bu yazdığımı okuduğunuzda belki inanamayacaksınız ama ben atlatmış biri olarak söylüyorum yardımcı olmak isterim çünkü ben bu durumla yuzlestigimde beni anlayan ve yardımcı olan biri olmadı hep kendim internetten araştırarak buldum ve iyi ki bulmuşum ben reyyan hoca ile atlattım 4 . Seansın sonunda bu sorundan kurtuldum ve çözüme ulaştım Allah ondan binlerce kez razı oldum gerçekten çok araştırdım ama vakit kaybetmeden gidin derim gerçekten çok anlayışlı psikolojiden iyi anlayan biri ben onun yardımıyla bunu astım isterseniz internetten ulaşabilirsiniz kendisine gerçekten kurtulmak istiyorsanız bu durumdan zaman kaybetmeyin benim 1 yılım boşa gitmiş umarım sizde biran önce atlatırsınız

Pazartesi ön muayenemi oldum salı seanslara başladık günde 2 seans aldım perşembe günü artık eşli denemelere başlayın dedi o gün 2 kere eşli deneme oldu ikisi de başarılı oldu.Tamamen ilişki olmuş artık vajinismus değilsin dedi tebrik etti cuma günü de tekrar kontrole gittik bizi evimize yolladı şehirdışından gitmiştik yani 4 günün içinde oldu bitti darısı size inşallah 🤗
Eşli denemede kanama acı oldu mu ve zor oldu mu

Bende 12 yillik evliyim ve reyyan hocada tedavi gordum 6 seansta sorunum cozuldu insanlari karalamayin lutfen ben dokunurken bile tedirgin olan biriydim sayesinde cok yol kattettim tedavim bitmeden yorum yapmak istemedim bende yeni yeni gitmeye baslamistim ama ilk gittigim gunden beri hep iyikim oldu burda bu sorunu yasayipta sessizce derman arayan insanlar var ve olumsuz yorumlarda cekimser kaliyorlar insanlari yaniltmayin benim gibi ertelemeyin alaninda iyi bir hekimden destek alin lutfen ilerki zamanlarda eslerde de sorun cikmaya basliyor suan bende tam olarak bunu yasiyorum inaniyorum bu da gececek kendiniz icin baslayin ertelemeyin..
Meraba bana yazabilir misiniz

Back
X