Vajinismus olup hamilen kalanlar

Melegim3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
58
15
3
33
Vajinismus olup hamilr kalmak isteyen ya da hamilr kalan var mi kizlar.. Vajinismusum 1 yıldır hamile kalmak isityorum ne kadar mümkün bilmiyorum :(

Vaji. Olup hamile kalanlar var üstelik normal doğum yapanlar bile vamümkün yani r canım :)

Vajinismus olup hamilr kalmak isteyen ya da hamilr kalan var mi kizlar.. Vajinismusum 1 yıldır hamile kalmak isityorum ne kadar mümkün bilmiyorum :KK43:
Canm doktora gitmeyi denedin mi vajinusmus icin bu konuyla ilgilenen dotorlar var bende 1 sene iliskiye giremedim ruh sagligina gittm orda cinsel bozukluk bolumu vardi bayagi faydasini gordm cok sukur suan hamileym 13haftalk

Maddiyat pek el vermiyor. Lokal anestezi spreyi sıkarak aştım biraz olsun.. Ama kanama olmadi k.zarina bi sey olmadi herhalde

Bendede vardı evliligimden sonra 5-6 ay kadar. Psikoloğa gittim. Normal devlet hastanesinde öyle aştım. Şuan bu sorun varken mi hamile kalmak istiyosun

Maddiyat pek el vermiyor. Lokal anestezi spreyi sıkarak aştım biraz olsun.. Ama kanama olmadi k.zarina bi sey olmadi herhalde
Kızlık zarına takılma, ben de bu sıkıntıyı yaşadım ve yendiğimde kanamam olmadı. Madem o kadar ilerledin peşini bırakma, ara verme

Vajinusmusla hamileligin alakasi yok bakire olanda hamile kalabilir ama keske once bunu asabilsen cunku cogu doktor bunu onermiyo bende vajinusmusdum devlet hastanesinde 2 ayda yendim. 1 yil sonrada hamile kaldim suan 9 haftalik hamileyim ins sende yenersin

Vajinusmusla hamileligin alakasi yok bakire olanda hamile kalabilir ama keske once bunu asabilsen cunku cogu doktor bunu onermiyo bende vajinusmusdum devlet hastanesinde 2 ayda yendim. 1 yil sonrada hamile kaldim suan 9 haftalik hamileyim ins sende yenersin
Devlette mi yendin vay be
Peki hanhi bölüm nerede yasiyorsun cok sasirdim. Allah bagislasin dua et bana da hamilelerin duasi kabul olurmuş

Eskisehir arastirmada cinsel islev bozuklugu once kadin doguma muayneye gittim darlil varmi diye alttan bakti hersey normaldi oraya yonlendirdi hem psikolojik tedavi hemde ev odevleriyle 2 ayda yendim ins sende yenersin yasamayan bilmez

bende de vardı bu sorun hala zaman zaman oluyor evlendim 3 ay sonra hamile kaldım. sonra gelişimi durdu kurtaja girdim. kurtajdan çıktığımda doktor bana kızlık zarın duruyordu dedi. yarım yamalak bir ilişkiyle hamile kaldım zarım gitmemişti üstelik. onun üstüne 3 kere daha gebelik yaşadım. yani fazlasıyla mümkün hamile kalabilirsin.

Canim bende vajinismustum. 2 yillik evliyim ve daha 7 ay once yendim o illeti. Ustelik ben senin gibi de degildim yani sen aştim biraz demissin ben onuda yapamamistim. Vajili olmama ragmen her ay adetim gelcekmi diye beklerdim acaba hamile kalirmiyim diye beklerdim. Ben bide doğuya gelin gitmistim orda herkes bebek yok diye dorup duruyolardi ben kimseye iliskiye giremedigimi soylememistim ve bebek soranlara suan dusunmuyoruz diyodum. Ahhh ne gunlerdi ne gunlerdi cokk ama cokk zor bi pskoloji hrr gece aglardim. Esim sagolsun cokk anlayisliydi ve bu konu icin asla bana yuklenmedi kizmadi tartismadi. Ama ondan cok ben takardim. Ufaak bisey icin taryistigimizda aglama krizine giriyodum ve konuyu hemen o ise getiriyodum yapamadim ya ondan boyle kavga ediyosun benle diyodum hep. Zavallim oysaki hep yanimda oldu. Ay cok uzun yazdim kisa kesiyim hemen vajiyi yenmelisin ve inan bna korkacak hiiiiiic bisey yokmus. Biliyorum sen simdi sana demesi kolay dersin belki ama inan bende cok dedim ve ben vajiyi oyle bilmeden yendim yani ayrintili anlatmak istemiyorun ama sana tek tawsiyem gercekten kendini kasma.. bak ben vajiyi yendim cok sukur simdi 1 aylik hamileyim. Zara gelincede benimde ablamin zari dogumda patlamis. Bazi zarlar esnek olabiliyormus. Ondada kanama hic olmamis. Dojtorda esnek demis.

Canim bende vajinismustum. 2 yillik evliyim ve daha 7 ay once yendim o illeti. Ustelik ben senin gibi de degildim yani sen aştim biraz demissin ben onuda yapamamistim. Vajili olmama ragmen her ay adetim gelcekmi diye beklerdim acaba hamile kalirmiyim diye beklerdim. Ben bide doğuya gelin gitmistim orda herkes bebek yok diye dorup duruyolardi ben kimseye iliskiye giremedigimi soylememistim ve bebek soranlara suan dusunmuyoruz diyodum. Ahhh ne gunlerdi ne gunlerdi cokk ama cokk zor bi pskoloji hrr gece aglardim. Esim sagolsun cokk anlayisliydi ve bu konu icin asla bana yuklenmedi kizmadi tartismadi. Ama ondan cok ben takardim. Ufaak bisey icin taryistigimizda aglama krizine giriyodum ve konuyu hemen o ise getiriyodum yapamadim ya ondan boyle kavga ediyosun benle diyodum hep. Zavallim oysaki hep yanimda oldu. Ay cok uzun yazdim kisa kesiyim hemen vajiyi yenmelisin ve inan bna korkacak hiiiiiic bisey yokmus. Biliyorum sen simdi sana demesi kolay dersin belki ama inan bende cok dedim ve ben vajiyi oyle bilmeden yendim yani ayrintili anlatmak istemiyorun ama sana tek tawsiyem gercekten kendini kasma.. bak ben vajiyi yendim cok sukur simdi 1 aylik hamileyim. Zara gelincede benimde ablamin zari dogumda patlamis. Bazi zarlar esnek olabiliyormus. Ondada kanama hic olmamis. Dojtorda esnek demis.
Ayyy Allah razi olsun cnm ya benim korkularım azaldi. Sende icimi çok rahatlattin

Back
X