Vajinismus sonrası hamilelik ?

redappleee

Seni bekliyorum meleğim 🤱🏼👼🏻💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
1.956
4.516
83
Merhaba arkadaşlar. 3 yıldır vajinismustum ve yeneli iki hafta oldu araya regl dönemim girdi derken ilişki 4 kere yaşadım. Şimdi regl dönemim bitecek tekrar ilişkiye girdiğimde zorluk Yaşar mıyım ve benim gibi uzun süre vajinismus olup hemen hamile kalan var mı ?

Olabilir canım.. yumurtlama dönemindeysen olur

Adetim bitmek üzere yumurtalama dönemini takip edeceğim. O kadar istiyorum hasret kaldım ki çocuk sahibi olmaya çok istiyorum inşallah olur ama çok da üstüne düşmek istemiyorum o zaman olmuyo diyorlar

Benim en yakın arkadaşım da vajinismusu yendi o ay hamile kaldı şu an 1 yaşında bir oğlu var o 3 yıl yaşamıştı ben de 10 ay yaşadım 2ay sonra hamile kaldım onu doğuramadım kaybettim ondan 3 ay sonra kızıma hamile kaldım

Yumurtlama dönemi çok önemli ovulasyon test kitlerinden alin çok kolay zaten . Dongunuz düzenliyor 14 de filan çatlıyor yani açıkçası bir hafta çok önemli gün aşırı iliski öneriliyor . Hakkınızda hayırlısı olsun . İlişkiye hazırlanmanın çok önemli kuruluk olunca illaki can yakıyor . Kayginlastirici yada bebek yağı kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…