Vajinismus sonrası ilişki

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
29
Merhaba ben 2,5 yıllık evliyim bir ay kadar önce vajinismus u yendim tamamen olmasada bu hastalığı yenenlere bişey danışmak istiyorum , ben hala üstte olduğum pozisyonda ilişki yaşayabiliyorum hala altta olduğum şekilde yapamıyorum ve ikimizde çalıştığımız için nöbet usulü denk gelemiyoruz ilişki arasına bazen 6-7 gün giriyor her seferinde tekrar denediğimde unuttummu acaba yine kasılıcakmıyım diye korkuyorum böyle 6-7 günde bir olması sıkıntı oluştururmu

Merhaba ben 2,5 yıllık evliyim bir ay kadar önce vajinismus u yendim tamamen olmasada bu hastalığı yenenlere bişey danışmak istiyorum , ben hala üstte olduğum pozisyonda ilişki yaşayabiliyorum hala altta olduğum şekilde yapamıyorum ve ikimizde çalıştığımız için nöbet usulü denk gelemiyoruz ilişki arasına bazen 6-7 gün giriyor her seferinde tekrar denediğimde unuttummu acaba yine kasılıcakmıyım diye korkuyorum böyle 6-7 günde bir olması sıkıntı oluştururmu
Düşünmeyi bırakmadıgın sürece zaten kasılırsın. Düşünmemeye çalış

Peki ne kadar süre sonra düzene girer sizce açıkcası hala korku yaşıyorum bunu nasıl atlatıcam
İlişkiyi sık tutun bence.. biraz alıştırın kendinizi ara vermeyin. Ve kafanızda düşünmeyin.. ilişkiye girerken de hızlı olmayın yavaş yavaş siz hazır oldugunuzda alın ve siz yönlendirin

Merhaba değişti mi durumunuz ? Ben de sizin gibi bir süreç yasiyorum

Back
X