- 8 Haziran 2021
- 21
- 8
- 6
- Konu Sahibi umudukalmadi
-
Eğer tedavi olmaya karşı çıkıyorsanız kusurlu oluyormuşsunuz, ama normalde tedavi edilebilir bir hastalık olduğu için kusur değilVajinismus hastaları kusurlu muymuş?
Anladım.Eğer tedavi olmaya karşı çıkıyorsanız kusurlu oluyormuşsunuz, ama normalde tedavi edilebilir bir hastalık olduğu için kusur değil
Siz tedaviye karşı mısınız?Eğer tedavi olmaya karşı çıkıyorsanız kusurlu oluyormuşsunuz, ama normalde tedavi edilebilir bir hastalık olduğu için kusur değil
Ben tedaviye karşı değilim, vajinismus hastası olduğumuda düşünmüyorum aslında ama muayene olacağım dediğim gibi sadece süreci merak ettiğim için sordumSiz tedaviye karşı mısınız?
Vajinismus hastası değilseniz evli olduğunuz süre zarfında -muhtemelen aylarca- ilişki yaşamama gerekçeniz ne öyleyse?Ben tedaviye karşı değilim, vajinismus hastası olduğumuda düşünmüyorum aslında ama muayene olacağım dediğim gibi sadece süreci merak ettiğim için sordum
8 ay evli kaldım. İnanması güç belki ama eşim yatağa gelmemek için sürekli bir bahane buluyordu. Neden böyle davrandığını bilmiyorum iftira atmaktan kaçınmak istiyorum bu durumdaVajinismus hastası değilseniz evli olduğunuz süre zarfında -muhtemelen aylarca- ilişki yaşamama gerekçeniz ne öyleyse?
Kendisi vajinusmmus mahkemede bunu mutlaka söyleyin8 ay evli kaldım. İnanması güç belki ama eşim yatağa gelmemek için sürekli bir bahane buluyordu. Neden böyle davrandığını bilmiyorum iftira atmaktan kaçınmak istiyorum bu durumdaBu yüzden de çok uzun sürmedi zaten evlilik.
Kendisinin sürekli ürettiği bahaneleri mesaj olarak olanlar dahil mahkemeye sunduk. O da muayene olmak zorundaymış. Fakat bu muayeneler nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yokKendisi vajinusmmus mahkemede bunu mutlaka söyleyin
Gerçekten fikrim yok sadece kendi durumunu bildiği halde sizi evlilikle ilgili uğrattığı hayal kırıklığına üzüldüm bide üste çıkma çabası hepimizin sıkıntısı olabilir bari evlenerek yaptın bi hata daha niye yıpratıyorsun çok ayıp doğrusu neyse ortaya çıkması dileğimleKendisinin sürekli ürettiği bahaneleri mesaj olarak olanlar dahil mahkemeye sunduk. O da muayene olmak zorundaymış. Fakat bu muayeneler nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok
Maalesef bu aralar bu tarz olayların yaşandığını fazlaca duyuyorum. Bu konu hakkında evlilik içerisinde konuşmaya çalıştığınızda da çok sinirlenip aşırı tepki göstermeleri var ona da söyleyecek sözüm yok. Süreç maalesef çok yıpratıcı. Teşekkür ederimGerçekten fikrim yok sadece kendi durumunu bildiği halde sizi evlilikle ilgili uğrattığı hayal kırıklığına üzüldüm bide üste çıkma çabası hepimizin sıkıntısı olabilir bari evlenerek yaptın bi hata daha niye yıpratıyorsun çok ayıp doğrusu neyse ortaya çıkması dileğimle
Yuh, ruh hastası.8 ay evli kaldım. İnanması güç belki ama eşim yatağa gelmemek için sürekli bir bahane buluyordu. Neden böyle davrandığını bilmiyorum iftira atmaktan kaçınmak istiyorum bu durumdaBu yüzden de çok uzun sürmedi zaten evlilik.
Nolursa olsun benim de muayene olmam gerektiği için bu başlığı açıp bilgi almak istedim.Yuh, ruh hastası.
Teşekkür ederimAlttan muayene eder bacak refklesleri ve herhangi bir kasma yoksa değilsindir büyük ihtimalle başka türlü bir teşhis yoktur sanırım.
Jinekolojik muayenede kendini istemsize kasarsan bacaklarını kapatırsan vajinusmus tanısı koyulur kuzumAlttan muayene eder bacak refklesleri ve herhangi bir kasma yoksa değilsindir büyük ihtimalle başka türlü bir teşhis yoktur sanırım.
TeşekkürlerJinekolojik muayenede kendini istemsize kasarsan bacaklarını kapatırsan vajinusmus tanısı koyulur kuzum
Rica ederim canım benimTeşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?